fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 plekken waar je na je veertigste mr. right tegen het lijf kan lopen

Daten… Het blijft een dingetje. Waar de leuke vrijgezelle mannen je 10 jaar geleden om de oren vlogen, lijkt het nu wel of ze allemaal gelukkig getrouwd zijn. Al je vriendinnen hebben iemand, je collega’s hebben iemand en misschien heeft zelfs je dochter wel iemand. Maar jij? Jij bent alleen. Komt dit je bekend voor en wil je hier graag verandering in brengen? Dan zijn deze tips wat voor jou! Hier 5 plekken waar je na je veertigste mr. right tegen het lijf kan lopen.

1. De sportschool

Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden… In de sportschool loopt van alles rond. De sportschool is een goede plek om gezellige gesprekken met mensen te voeren die je niet kent. Stap eens op een leuke man af en vraag of hij je een apparaat kan uitleggen. Je raakt ongetwijfeld met elkaar aan de praat als je hem vraagt of hij daar vaker sport. Blijkt hij geen vrijgezel? No problemo, je weet nu in ieder geval hoe je de oefening moet uitvoeren. Volgende keer vraag je het iemand anders.

2. Het schoolplein

Op het schoolplein weten de meeste moeders wel wie single zijn en wie niet. Praat eens met de andere single vrouwen op het schoolplein, vaak weten zij alle ins en outs rondom de knappe vaders! Wees ook niet bang om hier op een man af te stappen en te vragen of hij zin heeft in een kop koffie. Wordt het niks op romantisch gebied, dan kunnen jullie vast alsnog uren over de kinderen kletsen!

3. De plek waar jij zelf het liefste komt

Dit is misschien wel één van de beste plekken: jouw eigen lievelingsplek. Wandel je graag met je hond over de hei? Dan is er een kans aanwezig dat je een vrijgezelle man op diezelfde plek tegenkomt. Zo’n lievelingsplek kan mensen echt binden, zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven doen. De hoeveelheid datebare mannen op lievelingsplekken is vaak wat kleiner, ook omdat je een groot deel waarschijnlijk al kent, maar ze zijn van een ‘hoge kwaliteit’.

4. Tijdens uitgaan

Ben je als veertigjarige vrouw te oud om uit te gaan? Echt niet! Op de een of andere manier gaan vrijgezelle veertigplus mannen een stuk meer uit dan hun vrouwelijke leeftijdsgenoten. En waarom? Vrouwen VINDEN zichzelf vaak te oud. Maar dat ben je echt niet hoor! Gewoon lekker gaan dus. Bijvoorbeeld naar een mooie skybar.

5. Facebook

Gebruik Facebook eens om de vroegere hunks van je middelbare school periode op te zoeken. Hoe zijn ze geworden? Zijn ze misschien ook vrijgezel? Zie je een oud-klasgenoot die ook alleen lijkt te zijn? Stuur hem eens een bericht en stel voor om lekker herinneringen op te halen.

Heb jij nog goede tips? Deel ze met ons!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook