fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 momenten waarop een ontbijt bezorgen heel leuk is!

ontbijt bezorgen

Op 5 september 2020 hadden Ward en ik onze ‘corona-bruiloft’. Het viel precies tussen twee hevige golven in en daardoor was er best veel mogelijk. Uiteraard vierden we het in een klein gezelschap en waren er regels waaraan wij ons moesten houden, maar het kon in ieder geval gewoon doorgaan. Onze gasten vonden het leuk om ons in aanloop naar de grote dag te verrassen met een gezamenlijke activiteit. Vanwege het virus kon de activiteit niet doorgaan, maar werden wij verrast met een lieve videoboodschap én een geweldig ontbijt aan huis. Wat een mooi geschenk! Wij delen in dit artikel 5 momenten waarop een ontbijt bezorgen heel leuk is!

Jubileum

Staan jij en jouw partner weleens stil bij jullie jubileum? Zonde om dat niet te doen! Ward en ik vieren het door gezellig uit eten te gaan en ik ken ook mensen die elkaar cadeautjes geven. Ook leuk: organiseer een dag vol verrassingen. Laat ’s ochtends een ontbijt bezorgen en plan tussen de middag een leuke activiteit. ’s Avonds uitgebreid samen eten en misschien zelfs ergens overnachten. Wissel elk jaar af wie de ander mag verrassen. Hoe leuk?

Verjaardag

Ben jij nooit zo van de cadeautjes? Vraag dan eens om een ontbijt op bed! Is jouw partner niet zo handig in de keuken of blijft hij/zij zelf ook het liefst lekker liggen ’s ochtends? Dan kan je natuurlijk gewoon een lekker ontbijtje laten bezorgen. Wel zo makkelijk en vaak nog lekkerder ook!

Moederdag of vaderdag

Ik ken nog steeds mensen die erg voorzichtig zijn met contacten. Op moederdag en vaderdag hebben ze hun (klein)kinderen dan ook niet geknuffeld. Om deze moeders en vaders toch in het zonnetje te zetten, werden er heel wat lekkere ontbijtjes bezorgd. Een veilige manier om iemand toch in het zonnetje te zetten.

Kindje gekregen

Kersverse ouders hebben vaak veel op hun bordje, zijn flink uitgeput en hebben nauwelijks tijd om goed voor zichzelf te zorgen. De kraamzorg neemt heel wat werk uit handen, maar vertrekt na een aantal dagen ook weer richting een ander gezin. Hoe fijn is het voor de jonge ouders als ze de eerste dag na de kraamzorg een uitgebreid ontbijt bezorgd krijgen?

Zomaar

Wil jij iemand gewoon zomaar in het zonnetje zetten? Wat lief van je! Ik weet zeker dat hij/zij heel blij zal worden van een heerlijk uitgebreid ontbijt wat gewoon aan de deur wordt afgeleverd. Laat er een lief kaartje bijvoegen en je cadeau is compleet.

Wanneer ontbijt bezorgen?

Een ontbijt bezorgen: wanneer zou jij dat leuk vinden? Ik vond het destijds echt zo leuk om het te ontvangen. We hebben zitten smullen en voelden ons heel speciaal. Ook de kinderen vonden het geweldig. Het werd geleverd in een grote mand en zij mochten helpen bij het uitpakken. Bij elke lekkernij die uit de mand kwam, gingen ze harder gillen. Alles is op gegaan en we hebben samen een leuk filmpje naar onze bruiloftsgasten gestuurd om ze te bedanken. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben heel benieuwd naar jullie mening. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Afbeelding: Rachel Park via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook