fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 mensen uit de seksindustrie onthullen de vreemdste verzoeken die ze ooit kregen

Werken in de seksindustrie is een bijzondere wereld. Je spreekt veel mensen en maakt geen dag hetzelfde mee. Ik heb enorm veel respect voor de mensen die in die industrie (moeten) werken. Ik zou het nooit volhouden. Reddit verzamelde de vreemdste verzoeken die mensen uit de seksindustrie ooit kregen. Hier 5 zeer opvallende:

1

“Ik ben een voormalig call-girl. Ik had een vaste klant die nooit over seks wilde praten. Hij belde me elke keer met een nieuw business plan of een presentatie voor zijn bedrijf: rokken voor mannen. Hij was een travestiet. Ik luisterde minstens 45 minuten naar hem, terwijl hij zijn presentatie oefende. Hij wilde dat ik notities maakte en feedback zou geven. Zodra hij zich realiseerde dat ik dit ook daadwerkelijk deed, belde hij me ook terug als er iets was veranderd. Hij was een van mijn favoriete klanten omdat hij een echte gentleman was en me altijd lang aan de telefoon hield.”

10

“Ik ben een ex-stripper. Ik had een vaste klant die me betaalde voor een VIP-dans, maar altijd wilde schuifelen. Het was een beetje ongemakkelijk omdat ik oogcontact graag wilde vermijden. Maar, ik hoefde in ieder geval mijn kleding niet uit te trekken, dus dat was fijn.

12

“Ik heb een klant die met betaalt om te poseren voor zijn camera. Het is altijd dezelfde pose: ik lig op mijn buik, heb mijn voeten omhoog en leun op mijn armen. Terwijl we dit doen praten we over het leven.”

16

“Ik ben een escort in Canada. Ik had een tijdje een vaste klant waar ik nooit iets seksueel mee heb gedaan. Hij was een extreem verlegen Aziatische jongen die reflexologie of zoiets studeerde. Ik denk dat hij te verlegen was om iemand te vragen om op te oefenen, daarom betaalde hij mij mijn gewone uurtarief om mij vervolgens hele goede massages te geven. Ik zag hem een tijd lang zeer regelmatig.”

4

“Ik heb duizenden dollars betaald gekregen om alleen maar te knuffelen om vervolgens in slaap te vallen. Meestal door mannen die in de olie industrie werken. Ik ben een stripper, dus dit is bijzonder aardig.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook