fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 kledingtips om er meteen slanker uit te zien

Kleding kan heel erg veel voor je figuur doen! Gisteren zag ik een prachtig slanke vrouw, maar doordat ze de verkeerde kleding droeg, leek ze vele kilo’s zwaarder dan ze daadwerkelijk was. En dat is natuurlijk jammer… We verzamelden 5 kledingtips die je er meteen slanker doen uitzien!

1. Draag goed-passend ondergoed

Er goed uitzien start bij de basis: je ondergoed. Ook al draag je het onder je kleding, ondergoed kan van een enorme invloed zijn op wat je ziet. Zo kan een knellende BH je lelijke vetrollen geven. Vetrollen die je niet zou zien als je een BH in de goede maat droeg! Ook knellende onderbroeken onder een strakke jeans zijn echt niet flatteus. Knelt het? Trek het NIET aan! Ook niet als je denkt dat het niemand zal opvallen.

2. Investeer in goed corrigerend ondergoed

Beyoncé, Kim Kardashian en heel veel meer Hollywoodsterren zweren bij corrigerend ondergoed. Op de een of andere manier is het iets waar Nederlandse vrouwen niet over lijken te praten, maar het kan je er per direct kilo’s slanker uit laten zien. Ga naar een lingeriewinkel en laat je adviseren op het gebied van corrigerend ondergoed. Ook hierbij geldt: het moet perfect passen, anders kan je het beter achterwege laten.

3. Vermijd horizontale strepen

Verticale strepen kunnen je langer en slanker doen lijken, maar vermijd horizontale strepen! De strepen over de breedte van je lichaam doen je kleiner en minder slank lijken. Niet aan beginnen dus als je er dunner uit wilt zien.

4. Zwart kleedt af

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat zwarte kleding echt afkleedt. Witte, roze en gele kleding maakt vaak een stuk dikker. Je kan het natuurlijk wel aandoen, maar combineer het dan bijvoorbeeld met een zwarte blazer of een donkere broek.

5. Draag hakken

Hakken geven je lengte, liften je billen en geven je direct een statige uitstraling. Met hakken loop je sneller rechtop en straal je zelfvertrouwen uit. En ja: zelfvertrouwen doet meteen slanker lijken!

Lees ook: 7 trucjes om er slanker uit te zien op foto’s

slanker-op-foto-760x440

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook