fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 geweldige vakantiehuizen waarbij de hond mee mag!

Als je een leuke hond hebt neem je hem het liefst overal mee naartoe. Ook als je op vakantie gaat! Helaas is dit niet altijd toegestaan… Wij hebben hier een lijstje met geweldige vakantiehuizen waarbij de hond gezellig mee mag. Wel zo leuk om met de hele familie samen te zijn!

1. Villa Bosduin

Vakantievilla Bosduin is een prachtig landhuis in een bosrijke omgeving in Zuid-Holland, aan de rand van de gezellige badplaats Rockanje. Het strand van Rockanje is op fietsafstand te vinden en het vakantiehuis zelf heeft een afgesloten tuin met onder meer een trampoline. Bosduin is geschikt voor 8 personen.

Meer info of boeken!

villa bosduin

2. Vlieland Duinvilla

Deze luxe duinvilla ligt op een unieke locatie op Vlieland, vlak bij de bossen en direct bij een rustige strandopgang. Je duikt ’s ochtends zo de zee in! Daarbij kun je uitgebreid genieten van de wellnessvoorzieningen in deze heerlijke vakantievilla. Duinvilla is geschikt voor 12 personen.

Meer info of boeken!

Duinvilla

3. Romantisch Bergen

Dit romantische keuterboerderijtje stamt uit de 18de eeuw. Het vakantiehuis staat aan de rand van het bos, in een van de mooiste laantjes van Bergen en op loopafstand van het gezellige centrum. Romantisch Bergen is recent opgeknapt met behoud van de sfeer van vroeger. Romantisch Bergen is geschikt voor 2 personen.

Meer info of boeken!

bergen

4. Modern Sea

Modern Sea is een geheel nieuw rietgedekt strandhuis, gelegen op het mooie eiland Ameland. Met het strand en de duinen op loopafstand, heeft dit luxe vakantiehuis de ideale ligging voor de strandliefhebbers. Dit huis is geschikt voor 10 personen

Meer info of boeken!

Modern Sea

5. ’t Baken

’t Baken is een luxe, romantisch en geheel vrijstaand vakantiehuis in Bergen, gelegen op een terrein van maar liefst 10.000 vierkante meter! Ondanks het feit dat het vakantiehuis aan de rand van Bergen ligt, ben je in minder dan 5 autominuten in het gezellige centrum van Bergen en binnen 10 minuten in Bergen Aan Zee. Vakantiehuis ’t Baken is geschikt voor 4 personen.

Meer info of boeken!

Het baken

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook