fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 Summer Beauty Musthaves

Ga jij deze zomer lekker op vakantie? Dan weet ik zeker dat je al na hebt gedacht over leuke etentjes, de outfits die je meeneemt en wat je allemaal wil gaan bekijken. Maar denk je er ook even aan dat je lichaam tijdens de vakantie net andere verzorging nodig heeft dan hier in Nederland? Schaf deze 5 items aan en je bent al een heel eind op weg!

1. Zonnebrand

Héél belangrijk! Smeer je goed in en je zal jezelf hier op je 80ste dankbaar voor zijn. Je insmeren met zonnebrand zorgt ervoor dat je huid minder snel verouderd en verklein je de kans op huidkanker. Doen dus, ook als je niet snel verbrandt!

Nivea zonnebrand pakket – € 28,00

Zonnebrand

2. Haarmasker

In de zomer wordt je haar blootgesteld aan zon, zee en strand. Dit is natuurlijk heerlijk, maar niet voor je lokken. Verzorg ze één keer per week met een voedend haarmasker en je zult zien dat je coupe niet hoeft te leiden onder de plezieren van de zon.

TONI&GUY haarmasker – € 11,25

Haarmasker

3. Beach Waves Spray

Ben jij ook zo dol op die stoere beach wave look? Wij wel! Maar, om nou de hele vakantie te stoppen met het wassen van je haren… Met deze spray creëer je hetzelfde idee: nonchalante krullen met een ruwe textuur.

John Frieda waves spray – € 10,99

Beach waves spray

4. Frisse eau de toilette

Zomers zijn parfums vaak wat aan de zware kant. Althans, dat vind ik. Door voor een eau de toilette of eau de fraiche te kiezen ruik je wel heerlijk, maar lekker subtiel.

Marc Jacobs Eau so Fresh – € 58,50

Geur

5. Goede top coat

Speel je veel in het zand, zwem je in de zee en in gen zwembad veilig?  Ga er dan maar vanuit dat jouw nagellak niet zo lang houdt als in Nederland op kantoor. Koop een goede top coat en breng die over je nagellak aan. Hierdoor blijven jouw nagels veel langer mooi!

Dior Top Coat – € 21,95

Top coat

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook