fb
Damespraatjes Damespraatjes

4 manieren om als vrouw snel opgewonden te raken

Met een zware nacht, lange werkdag of drukke week achter de rug heb je niet altijd zin om te vrijen. Daar is niks mis mee; seks heb je alleen als je er allebei veel zin in hebt. Toch missen sommige vrouwen het wel, die zin in seks. In ‘zin maken’ geloven wij niet, maar wel in methoden in een sensuele en seksuele mood te komen. Sommige vrouwen weten precies hoe zij dit aanpakken, maar dit geldt helaas niet voor iedereen. Zoek je manieren om snel opgewonden te raken? Wij zetten er hier vier mogelijkheden op een rijtje.

1. Lees erotische verhalen

Het lezen van erotische verhalen is een goede manier om opgewonden te raken. Zo’n verhaal geeft jou namelijk een inkijkje in het seksleven van en ander. Erotische verhalen lezen zorgt er ongetwijfeld voor dat je de kriebels krijgt down under. Dit is niet enige reden om deze verhalen te lezen; je kunt er zelf namelijk ook nieuwe inzichten door krijgen. Mogelijk wil je na het lezen van een erotisch verhaal ook wel eens een spannend avontuur beleven met jouw partner.

2. Besteed aandacht aan het voorspel

Binnen sommige relaties voelt seks als een verplicht nummertje. Als dit bij jou en je partner ook het geval is, raak je waarschijnlijk niet bepaald opgewonden. De seks is in dat geval vaak minder fijn dan je hoopt. Om ervoor te zorgen dat het voor jullie allebei leuk is, is het belangrijk om aandacht te besteden aan het voorspel. Laat jouw partner je niet alleen vluchtig aanraken, maar vraag hem eens om uit zijn comfortzone te treden. De kans is groot dat je op deze manier een stuk meer opgewonden raakt dan wanneer jullie weinig aandacht besteden aan het voorspel.

3. Laat je masseren

Bij voorspel denken de meeste mensen al snel aan zoenen, strelen of aanraking van de borsten en andere intieme zones. Toch zijn er ook andere manieren om invulling te geven aan voorspel. Een erotische massage voor vrouwen is hier een goed voorbeeld van. Dit is namelijk de perfecte manier om als vrouw snel opgewonden te raken. Met zo’n massage ontspant het lichaam zich volledig en bovendien stimuleer je de bloedsomloop. Daarnaast kan het een heerlijke manier zijn om op een sensuele manier contact te maken met jouw partner. Hierdoor heb je na een erotische massage ongetwijfeld zin om verder te gaan.

4. Probeer eens iets nieuws

Ziet de seks bij jullie er eigenlijk altijd hetzelfde uit? Dan zorgt dit er na verloop van tijd mogelijk voor dat je minder opgewonden raakt dan in het begin van de relatie. Logisch, want je weet in dat geval al wat er gaat gebeuren. De spanning is er immers af. Reden genoeg om de spanning terug te laten keren, zodat jij weer opgewonden raakt. Probeer daarom regelmatig iets nieuws uit in de slaapkamer. Je kunt iets nieuws proberen tijdens het voorspel, maar ook tijdens de daad zelf.

Reageer ook