fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 Vaderdagcadeaus waar jouw vader/partner wél blij van wordt

Wie zet jij deze Vaderdag eens flink in het zonnetje? Op 16 juni is het weer zo ver en mogen we onze liefste vader, vader van de kinderen, schoonvader, adoptievader en/of pleegvader enorm verwennen! Ga jij al jaren voor een paar sokken of weet je gewoon niet zo goed hoe je een origineel Vaderdagcadeau kiest? Lees dan zeker even mee, want wij delen drie geweldige Vaderdagcadeaus waar jouw vader/partner wél blij van wordt ! Welke zou jij graag willen geven? 

Paracord armband

Deze stoere paracord armbanden van STOER BRACELETS zijn het ideale Vaderdagcadeau! In de ruime collectie is er voor ieder wat wils, van armbanden geïnspireerd op de Formule 1 tot Defensie armbanden. De armbanden worden op maat gemaakt en het is dan ook verstandig op tijd te bestellen! Ook leuk om te vermelden is dat de paracord armbanden maatschappelijk verantwoord en met de hand geproduceerd worden door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Stoere armbanden met een mooi verhaal dus.

www.stoerbracelets.com

Dagje winkelen

Neem jouw vader, man of schoonvader een dagje uit winkelen bij Designer Outlet Roosendaal. Hier kunnen jullie de mooiste cadeaus met tot wel 70 procent korting shoppen! Denk aan een hippe zonnebril, een mooie polo of een nieuwe zwembroek. Met meer dan 100 designer merken zoals Tommy Hilfiger, Gant, Lacoste en meer weet ik zeker dat er een mooi Vaderdagcadeau tussenzit. Designer Outlet Roosendaal ligt op slechts 30 minuten van Rotterdam en je kunt er heel gemakkelijk parkeren. Gezellig dagje samen!

www.designeroutletroosendaal.nl

Hartslagmeter

Het hardloop- en fietsseizoen is in volle gang! De Garmin HRM-Pro Plus houdt je hartslag nauwkeurig bij en is comfortabel om te dragen. Dankzij dubbele transmissie mis je nooit data, zelfs niet tijdens het zwemmen. Het registreert hardloopdynamiek zoals staplengte en grondcontacttijd. Het vernieuwde design maakt batterijen vervangen eenvoudig, met een batterijduur van tot wel een jaar. Een leuk sportief cadeau dus!

www.bol.com

Waar komt het geven van een Vaderdagcadeau eigenlijk vandaan?

Vaderdagcadeaus zijn ontstaan in het begin van de twintigste eeuw. Aanvankelijk waren ze eenvoudig, zoals zelfgemaakte kaarten en handgemaakte geschenken. In de jaren 1960 werden commerciële cadeaus populairder, zoals stropdassen en elektronica. Vandaag de dag variëren de geschenken van traditionele items tot gepersonaliseerde en luxe cadeaus, aangepast aan vaders’ interesses. Leuk om te weten toch?

Praat je gezellig met ons mee?

Welke van deze cadeaus zou jij wel aan jouw vader, schoonvader of partner willen geven? Ik vind ze stiekem alle drie wel heel leuk, haha! Moeilijk kiezen dus. Ik ben heel benieuwd waar jij voor gaat. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd super gezellig!

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook