fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 tips om mannen beter te begrijpen

Ik ben gek op mannen. Niet alleen omdat ik op mannen val, maar ook omdat mannen vaak zo lekker simpel zijn. Dat klinkt misschien een beetje onaardig, maar bij mannen is het vaak: what you see is what you get. Ze zeggen duidelijk wat ze willen en hebben niet vaak boodschappen met een dubbele betekenis. Bij een man is nee gewoon nee, en ja gewoon ja. Bij vrouwen is dit ook regelmatig niet het geval en daardoor zijn er veel vrouwen die mannen niet begrijpen.

Hoewel ik me goed besef dat mannen anders in elkaar zitten dan vrouwen en dat ik dit nog hartstikke leuk vind ook, heb ook ik soms momenten dat ik mijn vriend niet begrijp. Gelukkig kunnen we goed met elkaar praten en komen we er altijd uit, maar bij sommige stellen gaat dit wat lastiger. Datingcoach Tim Veninga geeft in zijn nieuwste video 3 tips om mannen beter te begrijpen:

1. Luister letterlijk naar wat een man zegt

2. Accepteer dat mannen dom en sociaal onhandig zijn

3. Vul niet voor hem in wat hij denkt

In deze video legt hij uit hoe de tips precies werken:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook