fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 tips als jouw man/vriend alleen maar aan zichzelf denkt

De mens is een egoïstisch wezen, daar geloof ik heilig in. Ik geloof niet dat we ‘zomaar’ iets voor een ander doen, er moet altijd wat tegenover staan. Of dat nou een smak geld of gewoon een goed gevoel is, dat maakt niet uit. Uiteindelijk doe je alles voor jezelf. Maar, wat heel duidelijk is, is dat dit bij de één net een beetje anders gaat dan de ander. Veel vrouwen zijn maar aan het geven en hun mannelijke partner blijft daar soms wat in achter. Hij neemt vooral en vindt het allemaal wel best. Maar wat nou als jij wil dat jouw partner ook wat meer aan jou denkt? 

Dat is niet makkelijk, maar er zijn een aantal methodes om te zorgen dat hij meer voor jou gaat doen. Datingcoach Tim Veninga maakte er een video over. Leuk om te bekijken! Hier direct onder tref je direct de tips uit zijn video aan. Wil je hier de uitgebreide uitleg bijhoren? Bekijk dan de onderstaande video!

3 tips als jouw man/vriend alleen maar aan zichzelf denkt:

1. Stimuleer hem positief, beloon hem en train hem om meer aan jou te denken.

2. Stop met geven.

3. Als je geprobeerd hebt om het te veranderen en het verandert niet, dan is hij waarschijnlijk gewoon echt zo.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de video van Tim!

Tim heeft het in zijn video over het boek The Selfish Gene van Richard Dawkins. Een zeer interessant werk om te lezen wanneer je meer over de zelfzuchtigheid en het voordeel hiervan voor ons als mensen, wilt weten. Wil je dit boek graag lezen? Dan raden wij je de Engelstalige versie aan. Deze is onder andere verkrijgbaar via bol.com.

Reageer ook