fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 tips als je kleding wilt waar niet iedereen al in loopt

Het lijkt soms wel alsof iedereen hetzelfde aanheeft. Iedereen draagt het natuurlijk net een beetje anders, maar op de een of andere manier zie ik altijd wel iemand die een jurkje of shirtje aan heeft dat ik ook in de kast heb hangen. Er is niks mis mee natuurlijk, maar sommige vrouwen willen toch echt liever iets unieks. En daar hebben wij een paar handige tips voor!

1. Speur rommelmarkten af

Op rommelmarkten wordt van alles verkocht, maar ik ga er vooral voor kleding naartoe! Op de een of andere manier is het vaak één grote verzameling van bijzondere en unieke kledingstukken. Bezoek ook eens de IJ-hallen in Amsterdam, dit is de grootste vlooienmarkt van Europa.

ijhallen

2. Shop in het buitenland

Bijna altijd als ik in het buitenland op vakantie ben, ontdek ik wel een leuk nieuw winkeltje. De spullen die ze verkopen zie je misschien daar wel wat vaker, maar in Nederland waarschijnlijk een stuk minder.

shoppen buitenland - stock

3. Shop online in unieke webshops

Geen zin om tussen tweedehands kleding te zoeken of naar het buitenland te gaan? Ga dan online op speurtocht naar unieke items! In het straatje van unieke webshops kwamen wij SoMuch tegen, een webshop voor vrouwen, mannen en kinderen met heel veel bijzondere kledingstukken van merken die je niet elke dag tegenkomt. Echt een aanrader als je andere kleding dan de rest van Nederland wilt. Ze verkopen kleding van onder andere King Louie, Le Pep en Who’s that Girl!

so much

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook