fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 essentiële tips bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor een vrouw

Gaat je beste vriendin trouwen en ben jij de uitverkorene om het vrijgezellenfeest te organiseren? Gefeliciteerd! We kunnen nu alvast verklappen: hier ga je heel wat werk aan krijgen. Want hoe organiseer je nou iets wat én voor iedereen leuk moet zijn, én een beetje origineel is én ook nog eens betaalbaar. Wij hebben zo de indruk dat je wel wat tips kunt gebruiken 😉

1. Interview de bruid

Waarschijnlijk ken je haar al goed, maar ga dit gesprek in op een manier alsof je haar nog niet kent. Stel vragen over haar jeugd, basisschool, oude vriendjes, sporten die ze vroeger beoefende enzovoorts. Wie weet kan je hier nog wat leuke activiteiten uitslepen?

Vraag haar ook wat ze absoluut niet zou willen. Soms lijkt het leuk om acht gladgeschoren strippers in politiepak uit te nodigen, maar geloof ons: je maakt niet iedereen hier blij mee. Zelfs als ze op de vrijgezellenfeestjes van anderen hier wel om konden lachen!

Ga dit gesprek open en serieus in. Zo zorg je ervoor dat je een feestje organiseert waar zij écht van geniet. En daar draait het ten slotte om.

2. Plezier voor originaliteit

We horen soms dat de organisator alleen nog maar bezig is met met origineel zijn. Op de bierfiets? Leuk, maar niet origineel. Een wijnproeverij? Leuk, maar niet origineel. Een speurtocht? Leuk, maar niet origineel. Laat dat please los! Als jullie een geweldige middag verwachten met de minst originele activiteiten, dan maakt dat toch niet uit?

Het belangrijkste is dat jullie activiteiten doen die jullie leuk vinden en waar jullie fijne herinneringen aan overhouden. Dat is een stuk belangrijker dan over een paar jaar te kunnen zeggen: “het was allemaal erg origineel, maar niet echt leuk”.

3. Schakel hulp in

Je hoeft echt niet alles zelf te doen. Schakel nog twee goede vriendinnen in en verdeel de taken. Verder zijn er heel wat organisaties die maar wat graag vrijgezellenfeest vrouwen een handje helpen. Kijk bijvoorbeeld eens op VVC-Adventure.nl.

Als je deze tips gebruikt zijn wij er van overtuigd dat jullie de dag van jullie leven krijgen. Heel veel plezier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook