fb
Damespraatjes Damespraatjes

21-jarige vrouw veilt haar ontmaagding om een nieuw huis voor haar ouders te kopen

Wat een triest verhaal… Toen het huis van de 21-jarige Katherine Stone en huis ouders afbrandde en ze geen geld hadden om een nieuw huis te laten bouwen, moesten ze in het afgebrande huis blijven wonen. Dit viel ze zo zwaar dat Katherine een drastisch besluit nam: ze verkoopt haar ontmaagding zodat ze met dat geld een nieuw huis voor haar en haar ouders kan kopen. 

Waarom haar ouders haar niet tegenhouden snappen we niet. Maar, de jonge vrouw is 21 en mag dit dus zelf beslissen. Ze is afgereisd naar de Love Ranch in Reno (Verenigde Staten) waar ze het vak als prostituee aangeleerd krijgt. Het is al mogelijk om te bieden, maar de daadwerkelijke ontmaagding moet nog even wachten. Katherine wacht op het juiste bod van de juiste persoon.

Het hoogste bod staat momenteel op $ 400.000. Niet niks dus! Maar dat de hoogste bieder haar ook daadwerkelijk mag ontmaagden, is niet zeker. “We maken er een volledige girlfriend experience van en we kijken hoe gemakkelijk ik bij iemand ben. Ik kies niet zomaar iemand om het geld, maar meer om de band die ik met deze persoon heb” zegt Katherine tegen The Washington Post. 

Financiële dwang

Al met al vinden we het vreselijk voor deze vrouw… Ze kiest hier natuurlijk zelf voor, maar wel onder een enorme financiële druk. Is het dan nog wel echt vrijwillig? En ik vraag me ook af hoe haar ouders in een huis kunnen leven wat betaald is van de ontmaagding van hun dochter. Nu is het allemaal nog niet gebeurd en stiekem hoop ik op een wonder. Wellicht dat er mensen zijn die haar geld willen schenken zonder dat ze uit de kleren hoeft?

Hoe denk jij hierover? Hoe zou jij reageren als jouw dochter een huis voor jullie wil kopen door haar ontmaagding te veilen? We zijn heel benieuwd naar jouw mening en gedachten over dit onderwerp!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook