fb
Damespraatjes Damespraatjes

2000 tinten Liefde en Lust: de winnaars

Als er één romantische reeks is die opvalt door veelkleurigheid en verleiding, dan is het wel Intiem. Intiem biedt haar lezeressen al bijna 30 jaar een gevarieerde selectie eigentijdse liefdesverhalen met een aanstekelijke dosis lust. Bij Intiem hield het verhaal nooit op bij de slaapkamerdeur, maar heeft de lezeres altijd mee naar binnen gemogen. De lezeressen van Damespraatjes maken kans op de feestelijke uitgave Liefde, Lust & Leven. Kijk onderaan dit artikel of je één van de winnaars bent.

Erotiek is actueel

In het licht van het huidige succes van erotisch getinte boeken als ´Vijftig Tinten Grijs´ is de reeks actueler dan ooit – en dat terwijl er in bijna 30 jaar al 1999 verhalen van zijn verschenen!

Intiem haar tijd vooruit

Bij Intiem zijn de heldinnen al van het begin af aan moderne, volwassen vrouwen, die heel goed weten wat er in de wereld te koop is. In Intiem geen weerloze, naïeve meisjes die met zich laten sollen. Wel vrouwen in wie de lezeres zich kan verplaatsen. En uiteraard een woest aantrekkelijke held om voor te vallen. Want dat zal nooit uit de mode raken…

Alle facetten van de liefde

Ter ere van het 2000ste nummer komt Harlequin met een feestelijke uitgave met de toepasselijke titel Liefde, Lust & Leven. Een bundel van vijf korte verhalen, met al die facetten van de liefde die de reeks Intiem zo populair maken. Want dat is waar elke vier weken weer duizenden lezeressen voor naar de winkel komen: romantische verhalen over hartstocht en humor, vriendschap en verleiding, liefde en lust. Stuk voor stuk met een happy end. Wat wil een mens nog meer?

De extra dikke jubileum-Intiem heeft een adviesprijs van € 4,95 en is vanaf 25 september a.s. verkrijgbaar bij supermarkten, kiosken, boekhandels en tabakszaken, en als e-book via online retailers en www.harlequin.nl.

Winactie

De winnaars van het boek zijn: Nynke Koenen, Karin Behrendt, Leonie Rozeboom, Rita van de Kamp en Denise van Nebbeling. Gefeliciteerd dames. Het boek wordt de komende week naar jullie toegestuurd. Veel leesplezier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Rita van de Kamp -

Yes! ik heb het boek gewonnen en ontvangen! Nu heerlijk lezen! Bedankt!

irene niec -

Leuk om boeken te winnen!

Norma -

Boeken winnen altijd leuk

Yvonne Lucas -

meegedaan , erg nieuwsgierig naar!

Reageer ook