fb
Damespraatjes Damespraatjes

16 & Pregnant-ster plotseling overleden

Toen we vanmorgen onze computers aanzetten, werden we geschokt door heel vervelend nieuws. De drieëntwintigjarige 16 & Pregnant-ster Valerie Fairman is plotseling in haar huis overleden. Ze deed een aantal jaar geleden mee aan het programma, toen ze zwanger was van haar inmiddels zevenjarige dochter Navaeh. 

Overdosis

Fairman werd woensdag dood aangetroffen in het huis van haar vriend in Pennsylvania. Ze had zich opgesloten in de badkamer, waardoor haar vrienden ongerust werden. Toen ze uiteindelijk de deur forceerden troffen ze Fairman dood op de grond aan. Er wordt vermoed dat de jonge vrouw een overdosis heeft genomen.

Dochtertje

Naveah, het dochtertje van Fairman, stond al niet meer onder de voogdij van de moeder. Dit mede door het drugsgebruik en de vele veroordelingen voor prostitutie van de vrouw. Hoe het ook is gegaan, we vinden het vreselijk voor Fairman, haar vrienden, familie en in het bijzonder natuurlijk haar dochter.

Ben jij ook zo geschrokken door het nieuws? Of kende je deze vrouw niet? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel! 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook