fb
Damespraatjes Damespraatjes

13 problemen die alle linkshandigen herkennen

Mijn vader is linkshandig. Toen ik klein was begreep ik niet helemaal wat dit inhield, maar zodra ik zelf begon met schrijven, zag ik al snel: linkshandig zijn is niet handig. Eén van mijn klasgenootjes was ook linkshandig en had altijd vieze handen doordat ze met haar hand door natte inkt wreef. Ook het uitknippen van knutselwerkjes was voor haar lastig, totdat ze een ‘linkse schaar’ kreeg. 

De bovengenoemde problemen zijn echter niet de enige problemen waar je tegenaan loopt als je linkshandig bent. We kwamen dit grappige filmpje tegen die voor de linkshandigen onder ons waarschijnlijk heel herkenbaar zijn.

Ben je linkshandig en kan je nog wat hieraan toevoegen? Laat het ons weten in de reacties!

Reageer ook