fb
Damespraatjes Damespraatjes

11 onbeantwoorde vragen die ik nog heb over Sex and the City

Terwijl ik dit schrijf geniet ik van mijn laatste paar uurtjes New York. Nee, ik zit niet in een hippe schoenenwinkel of in een duur restaurant, maar ik zit lekker in de hotel lobby achter mijn laptop. Snel nog wat Damespraatjes werk doen voordat we zo het vliegtuig instappen. Helemaal niet verkeerd! Nu ik zo terugblik op de mooie dagen in NYC, komen er ook weer veel scenes van Sex and the City boven. We kwamen tenslotte op veel plekken waar we Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte ook in de serie zagen. Ook bedacht ik me dat ik nog wat onbeantwoorde vragen heb… Weet jij de antwoorden?

1. Is Carrie echt een werknemer van de New York Star? Zo ja, waarom gaat ze dan nooit naar kantoor?

2. Hoe hebben  Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte elkaar ontmoet?

3. Hoe kan Carrie er zo ongelofelijk goed uitzien als ‘shoppen haar enige cardio is’?

4. Waarom is het appartement van Carrie in de eerste aflevering anders dan in de rest van de serie?

5. Is er echt een restaurant met SM thema in New York?

6. Miranda loopt veel hard. Maar rent ze ooit daadwerkelijk de New York Marathon?

7. Wanneer stopt Carrie met roken?

8. Wat is er met Fatty (de kat van Miranda) gebeurd?

9. Hoe vaak rookt Samantha wied?

10. Hoe kon Carrie zich dat peperdure huis veroorloven?

11. Welke smaak was de verjaardagstaart van Carrie die maar liefst $ 70 kostte?

sex and the city 3

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook