fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 x de leukste dobbelspel-cadeautjes (onder 10 euro)

De feestdagen staan weer voor de deur! Zowel met Sinterklaas, als met Kerst en Oud en Nieuw is het dobbelspel onwijs populair. Helemaal logisch ook, want het is super leuk. Ben jij op zoek naar grappige en originele cadeaus waar tijdens deze spelletjes om gevochten zal worden? Lees dan zeker mee. Dit zijn 10 x de leukste dobbelspel-cadeautjes. En dat ook nog eens onder de 10 euro per stuk!

Leuk om te benoemen: alle cadeautjes zijn te shoppen bij radbag. Hier vind je, naast de onderstaande cadeaus nog veel meer leuke geschenken.

Leukste dobbelspel-cadeautjes

1. Magnetische sokken

Deze te schattige sokken hebben een magnetisch handje en kunnen samen lopen. Het is een paar en de verpakking bevat dus twee sokken; één voor de ontvanger en de ander voor zijn of haar grote liefde/beste vriend. Hilarisch om zo rond te lopen samen. Ze zijn verkrijgbaar in één maat, die past vanaf maat 37 tot en met 45.

Koop de magnetische sokken bij radbag voor 9,99 euro 

2. Onderwater disco

Houden jouw vrienden en familie wel van een feestje? Dan mag deze onderwater disco niet in het spel ontbreken. Dit vrolijke lampje drijft in je bad, jacuzzi of zwembad en zorgt voor een waar lichtfestijn. De lamp heeft diverse lichtstanden en projecteert vijf verschillende 360 graden shows.

Koop de onderwater disco voor 9,99 euro

3. Dieetvarken

Rond de feestdagen valt er genoeg te snaaien. En wie kan zich nou beheersen als er een paar heerlijke leftovers van het diner in de ijskast staan? Dit dieetvarken werkt zo ontmoedigend, dat je het niet in je hoofd haalt tussen de maaltijden door in de ijskast te duiken. Elke keer als je de ijskast opent, begint hij te knorren. Eet smakelijk he 😉

Koop het dieetvarken voor 5,99 euro

4. Nagellakdroger

We hebben allemaal minimaal één vriendin die altijd te laat is omdat ze nog niet klaar was. Haren krullen, niks om aan te trekken en natuurlijk de nagellak die maar niet wilde drogen. Deze schattige nagellakdroger biedt hulp! Het schattige aapje blaast je nagels namelijk supersnel droog. Hoe cute is hij?

Koop de nagellakdroger voor 7,99 euro

5. Mini gereedschap

Dit is het perfecte cadeau voor de creatieve vriend of vriendin die altijd aan het verbouwen of DIY-en is! Deze kleine gereedschapsdoos bevat een twee mini schroevendraaiers en een mini meetlint. Handig om altijd aan je sleutelbos te hebben!

Koop het mini gereedschap voor 8,95 euro

6. Golfset voor op de wc

Maak van je wc een heuse golfcourse! Zeker voor de ‘langzitters’ onder ons een leuke bezigheid. Deze set bevat een ‘grasmat’, een hole met vlag, twee golfballen, een ‘do not disturb’ bordje en een golfclub.

Koop de golfset voor op de wc voor 9,99 euro 

7. 30 dagen selfcare challenge

Dit cadeau is misschien wel mijn favoriet op dit lijstje! Deze 30 dagen selfcare challenge daagt je uit om gedurende een maand extra goed voor jezelf te zorgen. Gedurende 30 dagen trek je elke dag een opdracht, waarbij selfcare centraal staat. Hoe lekker is dat?

Koop de selfcare challenge voor 9,99 euro

8. Inpakpapier met jouw gezicht

In jullie vriendengroep/familie zijn de ongetwijfeld dol op jou. Zo dol, dat ze vanaf nu het liefst al hun cadeaus inpakken in papier met jouw gezicht erop. Haha! Een hilarisch grapje natuurlijk, maar een flinke lachbui is gegarandeerd. Houd jij er niet van om in het middelpunt te staan? Bedruk het papier dan met het gezicht van iemand die daar wel enorm van geniet.

Koop het inpakpapier met jouw gezicht voor 4,99 euro

9. Haar tulband handdoek

Bij dobbelspelletjes doen praktische cadeaus het vaak onwijs goed. Om deze tulband wordt zeker gevochten! Dankzij deze tulband droogt je haar tot 20 sneller dan in een gewone handdoek. Enne, ziet er ook gewoon onwijs leuk uit natuurlijk!

Koop de tulband handdoek voor 9,99 euro 

10. Wijnglas ‘goede dag, slechte dag’

Oké, oké: je problemen wegdrinken helpt niet. Maar in een hoekje gaan zitten huilen, helpt ook niet. Dit ‘goede dag, slechte dag’ glas kun je zo vol schenken als je zelf wil, afhankelijk van je stemming natuurlijk. Er past 420 milliliter in: zeker genoeg dus!

Koop het ‘goede dag, slechte dag’ wijnglas voor 9,99 euro

Praat mee

Welke van deze dobbelspel-cadeautjes vind jij leuk om te geven? En welke zou je het liefst zelf willen krijgen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook