fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 weetjes over de Huishoudbeurs! + WINNAARS BEKEND!

Op 22 februari barst de Huishoudbeurs 2020 weer los! Als je het ons vraagt is het een van de gezelligste beurzen van Nederland en een absolute aanrader om gezellig met je beste vriendin/(schoon)moeder/(schoon)zus/dochter te bezoeken. Het programma lijkt elk jaar leuker en uitgebreider te worden en ook dit jaar lijkt de beurs zichzelf weer te gaan overtreffen. En het aller leukste is: wij mochten 3 x 2 tickets weggeven! Kijk onderaan dit artikel of jij hebt gewonnen!

Voordat je de Huishoudbeurs bezoekt, is het altijd leuk om goed op de hoogte te zijn. Benieuwd naar de geschiedenis van de beurs, wat je allemaal voor bijzonders kunt doen en hoe je kans maakt op heel veel leuke prijzen? Lees dan zeker even mee!

10 weetjes over de Huishoudbeurs

1. De eerste Huishoudbeurs vond plaats in 1950 in de Houtrusthallen in Den Haag en  was een ‘toonkamer’ van nieuwe producten, een plek waar maatschappelijke instituties en groeperingen een podium kregen en waar nieuwe ontwikkelingen en trends zichtbaar werden. Anno 2020 is de beurs een lifestyle evenement voor alles wat zich afspeelt in en om het huis.

2. Jaarlijks bezoeken ruim 200.000 vrouwen de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Hiermee is het de best bezochte consumentenbeurs van Nederland!

3. Dit jaar is het al de 75ste editie van de Huishoudbeurs! Van zaterdag 22 februari tot en met zondag 1 maart kun je weer proeven, proberen, passen, shoppen en heel veel meer!

4. Een krachtige vrouw waar wij hier bij Damespraatjes erg tegenop kijken, is Patty Brard.  Het is dan ook té leuk dat ze elke dag in haar stand op de beurs aanwezig is!

5. Ben jij een van de hele trouwe kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden? Dan ben je op de Huishoudbeurs aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk de cast in het echt ontmoeten en met ze op de foto 🙂

6. Interieurliefhebbers en iedereen die haar huis opnieuw aan het inrichten of stylen is, is welkom bij Café Deco. Hier kan je geweldig interieuradvies krijgen, zodat jouw huis nog mooier wordt!

7. Via de Huishoudbeursapp kun je weer meedoen met Krassen & Winnen! Je maakt elke dag kans om een leuk cadeautje te winnen, die je kunt ophalen bij een van de standhouders. Meespelen kan via de HuishoudbeursApp, waar je ook het hele programma kunt vinden.

8. Ook dit jaar heeft de Huishoudbeurs weer heel veel geweldige artiesten van Nederlandse bodem weten binnen te halen! Zo geven onder andere Samantha Steenwijk, Thomas Berge, Lange Frans, Re-play en Lois Lane een optreden.

9. Een urban jungle (een chique benaming voor een huis vol planten) is helemaal hot! Op de Huishoudbeurs geeft Plantendokter Mama Botanica alle tips & tricks voor jouw urban jungle. Aan de hand van jouw vraag en foto’s van jouw kamerplant(en) krijg je gratis persoonlijke verzorgingstips voor je kamerplanten.

10. En er is nog heel veel meer leuks! Wist je dat je op de website van de Huishoudbeurs een overzicht van het complete programma kunt vinden? Zeker de moeite waard om even lekker in te duiken!

WINNAARS BEKEND!

Wij vinden het echt heel tof dat we dit jaar tickets voor de Huishoudbeurs onder onze lezeressen mochten verloten.

De winnaars: 

  • Monique Weber
  • Rosemary van Duinen
  • Marianne van den Hoek

De winnaars ontvangen donderdag een persoonlijke e-mail met de tickets.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

102 reacties

Monique Weber -

super dank jullie wel

Alex -

Ik zou graag de setting van goede tijden slechte tijden willen zien en beleven want als man ben ik enorme fan en mocht ik iemand van de crew ontmoeten dan is het dubbel feest voor mij. Ik ben als man ook erg benieuwd naar de nieuwste snufjes zodat huis schoonhouden sneller gaat en tijd over houdt voor leuke dingen en als liefhebber van Azië kan ik het Pasar ook niet missen met alle gezelligheid en bekende Nederlanders ontmoeten en op de foto zou mijn dagje huishoudbeurs als man helemaal afmaken.
Ik vindt het super gezellig om als man mee te maken en net zo te genieten als al de vrouwen die er heen gaan.

Elizabeth -

Frans Bauer!!

Marieke -

GTST, maar ook zeker de plantendokter…..ik kan wel wat “groen” advies gebruiken!!

sandra -

Ik hoop Patty Brard en Mari van der Ven te zien en voor mijn dochters leuke stands met make-up en sieraden. Verder vind ik eigenlijk alles leuk maar ik hoop ook dat Netflix er weer staat, deze stand was erg leuk vorig jaar.

Shirley -

Ik doe graag mee. Patty Brard en GTST

Shiv Chin -

Ik hoop dat Jan Versteegh komt, hij ziet er erg leuk uit en ik vind hem echt een man die op de Huishoudbeurs hoort, zo gezellig met allemaal vrouwen 🙂

Els Timmers -

Gaaf! Samantha Steenwijk lijkt me heel leuk om eens te zien

Wendy T. -

Het liefst zou ik Waylon zien, maar de kans is zeer klein dat hij op de Huishoudbeurs komt. Wolter Kroes is ook leuk, altijd vrolijk! En Patty zou ik ook wel eens willen ontmoeten.

Cindy -

Ik zou Rico Verhoeven wel eens in het echt willen zien (niet rot bedoeld na het nieuws van vandaag) maar wij zijn fan.

Ran Yo -

Ik wil lekker Red Bull drinken en Dunkin’ donuts eten

Brii -

Easytoys met de vibrators hihi

SophiaG -

De cast van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Nicky -

Leuk dat Frans Bauer er is!

Monique Weber -

Ben er nog nooit geweest , maar hoop er neiuwe goede duurzame producten te zien voor de toekomst.
Ik wil heel graag de cast Goede Tijden, Slechte Tijden wel eens in het echt zien

esther -

gezellig dagje uit van mij mag jim bakkum er zijn

Marloes -

Leuke actie! Ik hoop Lois Lane er te zien.

Ilse -

Mama Botanica! Zelf absoluut geen groene vingers, en wil graag ook wel eens wat anders dan lleen maar kaktussen in de kamer 😀

Nathalie -

Ik ben erg benieuwd naar Patty Brard en hoop haar te zien op de Huishoudbeurs, als Gordon er ook zou zijn dan is mijn dag helemaal geslaagd! Verder vind ik het leuk om allemaal nieuwe ideeen op te doen en te kijken wat er allemaal te koop is.

Sabine Hensens -

Ik ben op zoek naar inspiratie voor de inrichting van onze nieuwe slaapkamer. Ik hoop mooie items te vinden en natuurlijk gewoon een mega gezellige dag te hebben met mijn beste vriendin. Een dagje zonder kids of man en gewoon lekker bijkletsen en vooral veel shoppen……???? Die trolley moet tenslotte goedgevuld mee naar huis!

tjerkje schelhaas -

Ik hoop inspiratie op te doen voor mijn toekomstige huis, maar vooral ook eens weer leuke hebbedingetjes ontdekken en leuke prijsvragen zou ik weer eens willen zien. Maar vooral de gezellige kneuterige sfeer….

Marjolein -

Ik hoop dat ik de cast van GTST mag ontmoeten dit jaar komen zei ook naar de beurs en kun je zelfs een eigen rolletje spelen in boks???? en laat ik nou groot fan zijn van ferry doedens of beter gezegd Lucas sanders???? en kaarten winnen zou helemaal super zijn samen met mijn beste vriendin een dagje beurs zien we zeker zitten????

Maria Maas -

Welke stand/act/artiest hoop jij op de Huishoudbeurs te zien dit jaar?

Stand: Ik ben gek op wat met eten te maken heeft, dus snuffel heel graag tussen bakspulletjes, hebbedingetjes die het leven van een “keukenprinses” makkelijker maken, ben zeer geïnteresseerd in nieuwigheden op dit vlak en natuurlijk sla ik kooktheaters en demonstraties nooit over. Heerlijk!!!

Act: Iets met illusie, maar dat zie ik al bij sommige stands 😉

Artiest: Heel heel graag Tjitske Reidinga, maar haar agenda zit al vol heb ik begrepen. Een tip voor volgend jaar!!!

Kim Stolk -

Videoland, dat was vorig jaar zo leuk!

Daniëlle Bruijnesteijn-Mes -

Nou ik wil wel wat foto’s voorleggen aan de plantendokters!!! Dus die zou ik wel willen zien!

Wil Duynn -

Van mij zou Alie B er mogen zijn .En gezellig om dit samen met mijn zus hier naar toe te mogen gaan .

Tamara -

Ik hoop op stands waar ik voorheen leuke dingen kocht: een vlijmscherpe mandolineset, een terracotta potje waarin allerlei verschillende gezonde geurtjes in konden, speciaal spul om de spiegels niet meer aan te laten slaan. Oh, volgens mij is dit al veel heel lang geleden, dus het wordt echt weer eens tijd dat ik naar de huishoudbeurs ga!

Gé Geurtsen -

Leuk dat Tim Douwsma ook komt!

Jacqueline -

Zou het fantastisch vinden om weer eens een keertje naar de huishoudbeurs tegaan.

Astrid Valk -

Dan ga ik zeker weten dinsdag de 25 ste met mijn vriendin. Zij is een groot fan van Wolter Kroes! Oh.. dit wordt zeker weten, een dag om nooit te vergeten

Nadine -

De acteurs en actrices van GTST en ik heb gehoord dat ze ook komen!! Ik doe dus graag mee!

corina -

v@D

Dagmar van Beek -

Patty brard, altijd feest om haar te zien. Heerlijk enthousiast mens

Diny Frijters -

Tim Douwsma zou leuk zijn!

Kelly Aarts -

Ik kijk wel erg uit naar het ‘jumping fitness’. Ben niet zo’n fan van sporten, maar vind trampolinespringen erg leuk. Lijkt me leuk om dit uit te testen en te kijken of het iets voor me is 🙂

marij brand -

ik ga weer voor de cast van GTST 🙂 heb ze vorig jaar ook gezien

Floor -

ik hoop dat Chantal Janzen komt, want ik wil haar altijd al ontmoeten.

Mirjam -

ik hoop dat Nikki de Jager er is ik heb namelijk wel wat make-up tips nodug

Nurse -

Die meneer met die handige knoflookpers, hoop dat hij er staat.

Jolijn kools -

Nikkie de Jager, Ik heb zoveel respect voor deze vrouw ! En make up tips zou ik wel willen krijgen van haar zeg 🙂

Ineke -

Ik hoop Danny Vera.

Cora van der Bijl -

Samantha Steenwijk zou graag willen zien

Marij -

De zoenen van Melis, die zijn om te zoenen

Priscilla -

De milieuvriendelijke producten 🙂 en natuurlijk het drankgedeelte, zodat de duwende en chagrijnige vrouwen minder erg lijken ????????

M vd wilk -

Ik wil.heel graag de stand van huis deco bezoeken. Eens kijken of ze leuke ideeën hebben voor mijn interieur

Wendy -

Ohh Mariana Verkaik!!! Even over de expeditie napraten, en ehh Patty Brard is er elke dag, even lachen ehh Thomas Berge even knuffelen En een hoop nieuwe dingen zien!

Deborah Philips -

Ik ben er nog nooit geweest dus ik denk dat alles indruk gaat maken maar ben zeker he erg benieuwd naar de nieuwste producten

Dorus -

Ik zou Dennis van Aartsen willen zien en horen optreden. Helemaal van nu! Heerlijke muziek.????

Dorus -

Sorry Dennis van Aarssen.

Myrthe -

Het zou voor ons geweldig zijn om op de foto met de GTST cast te kunnen! Die hoop ik dus op de HHB te zien. Groeten van een super fan.

Angelina -

Patty Brard, een top vrouw. Met haar zou ik willen praten. Hoe zij in het leven staat … en nu weer zo mooi met het programma met Gordon.!!

Mascha Jongman -

Ik hoop Blond Amsterdam, maar Patty brard vind ik ook tof om in het echt te zien. Sowieso de hele beurs, want ben er nog nooit geweest 🙂

Karin De Graaf -

Kijk altijd trouw gtst dus lijkt mij best geinig om te zien hoe zij in het echt zijn jammer dat Bas muijs niet meer bij de cast zit. Zo’n knappe man

Joyce -

Ik hoop op stands met lekkere nieuwe gezonde hapjes.Ben zwanger en heb wel zin in wat lekkere gezonde maaltijden.

Nency -

Dat ik mee kan doen aan leuke workshops.

Linda -

Eding en andere stands met knutselspullen. Heerlijk struinen op de beurs

D. Neutel -

Leuk om mijn vrouw mee te verrassen, kan zij gaan met haar BFF.
Zij hoopt Frans Bauer eens een x in het echt te zien.

martine van zundert -

dol op de 9 maanden beurs,Ik zou graag een stand/workshop met wikkeldoeken willen bezoeken omdat ik kraamverzorgster ben en deze techniek graag met “mijn “gezinnen wil delen.

Ling -

Ik hoop Jim Bakkum een handje te mogen geven.

annie -

zou samanta steenwyk wel willen zien op de huis houd beurs

Anneliese de Waal -

Ik hoop dat Maan optreed op de huishoudbeurs, erg mooie muziek ????????

Nelly -

Ik hoop veel praktische duurzame producten te zien

Ivo -

Plantendokter Mama Botanica: vragen of onze bananenplant nog te redden is.

Jolanda -

Zou super leuk zijn weer eens met mijn dochter te gaan .moeder dochter momentje.dingen waar wij blij van worden.het moment om samen dagje huishoudbeurs te doen

Jetty -

Wauw . Er zijn heel goede artiesten te bewonderen .zou Louis Lane en Samantha Steenwijk wel willen zien
En GTST in het echt .
Samen met mijn dochter

Anita H. -

Ik hoop op veel gezonde foodproducten (die men ook kan proeven). En ik heb nog een nieuwe tas nodig; leuk als ik die daar zou kunnen scoren.

Rebecca -

Ik hoop dat Danny Vera komt ????

Maaike -

Ik ben sowieso dol op de Foodhal, drukte en chaos jazeker vaak wel, maar zo leuk om de nieuwste producten op de markt als één van de eerste te ontdekken en kunnen proeven!
Daarnaast staat sinds vorig jaar Woefbox op de beurs met een stand waar je je eigen Woefbox kunt samenstellen (dit jaar ook een miauwbox voor de kattenvrouwtjes haha) en dat vind ik zo leuk om te doen en mijn eigen woeffie bij thuiskomst mee te verrassen en verwennen!
Ik maak graag kans op die kaartjes want dan blijft er natuurlijk meer geld over om lekker van te shoppen en wie wil dat nou niet?

Marian B -

Ik zou graag mijn moeder meenemen. Een leuk dagje uit! De cast van GTST ontmoeten zou wel tof zijn! Verder kijken we gewoon lekker rond en laten we ons verrassen door alle events, en stands met lekkernijen en producten.

Joke Pronk -

Milka 😛

Marijke -

Frans Bauer!

Eveline -

Ik ben dol op workshops en zou graag de Workshop eco systeem willen doen!

Cassi -

Olcay Gulsen (als ik het goed schrijf). Ik heb bewondering voor hoe krachtige vrouw zij is en met zoveel power en doorzettingsverogen

j v klaveren -

die kaartjes willen we best winnen ga samen met mijn vrouw kan ze zeker niet klagen dat ik te laat thuis kom

Marianne van den Hoek -

Ik hoop Lois Lane te zien, daar ben ik al heel lang fan van ????????

Marlies van der Schoor -

ik ben erg benieuwd naar het Pasar Colours Festival

Elise Rutten -

Ik hoop dat de Blond Amsterdam stand er weer staat!

lottie -

Master Stu: geweldige artiest, dansen gegarandeerd!!!

jacqueline de Waal -

Ik ga gewoon lekker genieten

Nina Mol -

Samantha Steenwijk!! Tof mens en zingt ook nog goed!

Ilse -

Al jaaaaaren niet bij de huishoudbeurs geweest en wil er eigenlijk al jaren super graag naar toe maar is door allerlei gebeurtenissen niet van gekomen. Dit jaar hoop en zou ik super graag met mijn lieve vriendin hier naar toe willen gaan. Ik zou heel graag wil en deelnemen aan : Jumping Fitness maakt je gelukkig. Kijken of dit werkt ????. En verder ben ik erg benieuwd naar al het lekkers wat je daar kan proeven en kan/mag uitproberen. Echt een dag om niet te vergeten lijkt me. Nu hopen op een beetje geluk.

Marja -

Geen idee of ze er passen, maar ik zou graag Chef’ Special zien optreden

Eric -

Ik zou graag Bobbi Eden willen zien! (Met haar haakwerkjes natuurlijk…)

Ingrid Veltkamp -

Wij willen graag Replay horen…..geweldige mooie stemmen! Na de Huishoudbeurs dooooooooor naar de 9 Maandenbeurs, met mijn 7 maanden zwangere dochter. Lekker inslaan!!!!

Tahlia -

Lindt, want ik ben dol op Zwitserse chocolade.

Anja -

Ik ben al bijna 20 jaar niet meer op de huishoudbeurs geweest, ik weet dus niet wie ik zou willen verwachten of zien. Ik zou wel heel graag weer eens een keertje heen willen gaan

Anita te Gussinklo -

Ik vind het leuk dat de dames Klemann (Lois Lane) komen.

Jan -

Jan Smit

Jan -

Jan Smith

Silvia Swart -

Het is erg lang geleden dat ik op de huishoudbeurs was. Ik zou super graag heen gaan om alle lekkere hapjes te proeven en de leuke goodies te ontvangen. Love it! Ik zou graag Patty Brard ontmoeten 😉

Heleen Haarsma -

Wat een leuk uitje om samen met mijn lieve zus heen te gaan! Ik zou altijd Gerard Joling nog wel eens in het echt willen zien en horen, maar dat zit er vast niet in op de huishoudbeurs! 😉

Jade -

Ik had het fantastich gevonden als Victor Mids een showtje kwam geven. Ben er al jaren niet geweest, dus het is sowieso leuk om er weer eens naar toe te gaan, ook zonder Victor.

Ellen -

Ik bereid me voor op de JUMPING FITNESS

NIenke -

Ik kijk sowieso uit naar alle leuke stands en activiteiten, maar vooral naar een bezoekje aan Mama Botanica. Eindelijk klaar met verbouwen en inrichten, dus laat die Urban Jungle nu maar komen …..

annemarie snijders -

Ik vind alles leuk & gezellig Zou super zijn om naar toe te mogenGezellige dag met mijn dochter zou top zijn

Cindy -

Thomas Berge wil ik graag zien en horen…!

Noortje -

Ik kijk uit naar de stand met de fantastische blikopener! Ik heb weer wat vrienden en familieleden die er na uitproberen óók eentje willen in hun keuken!

Linda -

Ik wil toch wel heel graag naar het fitness trampoline springen!

Rosemary van Duinen -

Ik wil graag Patty Brard ontmoeten, topvrouw

Suzanne Verheem-Kwak -

Ik ga voor de Books & Coffee-stand ????

Diana -

Ik hoop dat de stand met Belgische Spekken er weeer staat!!!!

Corry de vos -

Frans Bauer

Reageer ook