10 tekenen dat je vriendin jaloers op je is

Vroeger had ik heel veel vriendinnen. Zo veel, dat het bijna leek alsof ik ze verzamelde. Maar, naarmate ik ouder werd en deze vriendinnen beter leerde kennen, kwam ik er ook achter dat ze niet allemaal zo aardig waren als ze ooit leken. De één roddelde over mij tegen haar andere vriendinnen en de ander maakte alles wat ik deed belachelijk. Na het zien van zulke vriendinnen voelde ik me vaak alleen maar rot en klein. Dat hoort toch niet?

Vriendin die geen vriendin is

Nee, dat hoort zeker niet. Vriendinnen zijn er om lol mee te maken, je problemen mee te delen en altijd van op aan te kunnen. Soms duurt het even om erachter te komen dat een vriendin eigenlijk helemaal geen vriendin is, bijvoorbeeld omdat ze stiekem ontzettend jaloers op je is. Maar, hoe herken je een jaloerse vrienden? Dat laten we je hieronder zien!

10 tekenen dat je vriendin jaloers op je is

1. Ze haalt niet het beste in je naar boven.

2. Ze geeft je nooit een complimentje.

3. Alles is een wedstrijd.

4. Ze ontwijkt je.

5. Ze veroordeelt je constant.

6. Ze maakt je belachelijk.

7. Ze is er nooit voor je  wanneer je haar echt nodig hebt.

8. Ze is niet oprecht blij voor je.

9. Ze kopieert wat jij doet.

10. Ze verspreidt roddels over je.

Uitgebreide toelichting

Wil je graag meer informatie en voorbeelden bij de bovenstaande punten? Dan verwijzen we je daar deze video van The Talko!

https://www.youtube.com/watch?v=eA-OoaYpedU

Herken jij dit?

Heb jij ooit een jaloerse vriendin gehad? Of heb je er momenteel misschien nog steeds een? Hoe ging/ga je daar mee om? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!


1 reactie

Henk -

Hè K heb een beste vriendin en die is heel erg jaloers op mij k denk dat ze het me ook niet gunt. K zit sinds dit jaar in het allerhoogste voetbalteam als keeper zij is spits en zij zit in het laagste team. Als K een keer iets vraag over haar wedstrijd verzint ze altijd een andere uitslag want k weet natuurlijk de uitslag al van me andere vriendinnen. Ze zegt ooit iets terug als K zeg dat bv er met douchen iets grappigs is gebeurt. En ze geeft nooit complimentjes wat moet ik doen! Ik wil niet tegen haar gaan zeggen dat ze jaloers is want dan is onze vriendschap sowieso over😔HELP ME SNEL!!!

Reageer ook