fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 nagellak hacks die elke vrouw zou moeten weten

Eéns in de zoveel tijd koop ik een nieuw flesje nagellak. Zo ook maandag na een super leuke bespreking waar Sandra en ik samen zijn geweest. Een paar dagen daarvoor had ik Michelle Obama met lichtblauwe nagellak gespot. Dat vond ik er zo gaaf uitzien, dat ik het zelf ook wilde proberen. Helaas kwam ik er na een flinke laksessie achter dat mijn nagels nogal mislukt waren… De nagellak pakte niet goed op mijn nagels en diezelfde avond was mijn First Lady Nail al weer een gewone nagel. Stom 🙁 

Michelle Obama nagels

Hoe kunnen we dat nou voorkomen? Daar zijn gelukkig heel veel manieren voor! Serena Verbon van Beautylab maakte een video met 10 nagellak hacks die elke vrouw zou moeten weten. En goed nieuws, ze werken allemaal! Mijn Michelle Obama nagels zijn dankzij deze video goed gelukt. Joepieeee!

Bekijk de nagellak hacks!

Wil jij weten wat de trucjes zijn? Bekijk dan snel de onderstaande video van Serena.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook