fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 foto’s die bewijzen dat kinderen de grappigste wezens op aarde zijn

Ik vond kinderen eigenlijk altijd al leuk, maar nu ik zelf moeder ben vind ik ze nog leuker. Vooral de eindeloze hoeveelheid fantasie die deze kleine mensjes hebben, blijf ik iets fascinerends vinden. Naast een rijke fantasie hebben kleine kinderen ook nog totaal geen besef van wat ‘normaal’ en wat iets minder normaal is. Dit levert vaak hilarische situaties op waar vooral volwassenen heel hard om kunnen lachen. Kinderen lachen niet mee, nee… Die snappen niet dat wat voor hun normaal is, voor ons echt heel grappig is.

10 foto’s die bewijzen dat kinderen de grappigste wezens op aarde zijn

We hebben hier 10 foto’s die bewijzen dat kinderen de meest grappige wezens op aarde zijn. Lach je even met ons mee?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Kei hard lachen

En, heb jij ook tot tranen aan toe zitten lachen? Ik kwam echt niet meer bij. Ik ben benieuwd of jouw kindjes ook dit soort dingen doen. Ik gok van wel 😉

Wat is het grappigste wat jouw kind ooit heeft gedaan? En heb je hier toen ook een mooie foto van kunnen maken?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook