fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 budget tips met Vaseline

Het vettige budget middeltje genaamd Vaseline bestaat al meer dan honderd jaar en is vandaag de dag nog steeds ontzettend populair. De meeste mensen gebruiken het op droge huid en tattoos, maar je kunt er nog veel meer mee! De website Budgi.nl heeft 10 bruikbare tips voor jou.

1. Verwijder oog make-up door een klein beetje Vaseline op je oogleden aan te brengen en het vervolgens met een tissue er af te vegen.

2. Highlight je jukbeenderen door een kleine hoeveelheid aan te brengen en zachtjes in te wrijven. De glans trekt licht aan waardoor het lijkt alsof je sprekende jukbeenderen hebt.

3. Gebruik het als een lipgloss! Je kunt het naturel gebruiken of er een klein beetje rode voedselkleurstof aan toevoegen.

4. Draag je parfum langer op de welbekende plekken (zoals je polsen) door eerst een beetje Vaseline aan te brengen. Spuit daarna ja favoriete geur over deze plek en je zult de geur de hele dag ruiken!

5. Heb je droge plekken op je huid? Meng dan wat Vaseline met bruine suiker en scrub voorzichtig over de plekjes.

6. Tem je wenkbrauwhaartjes door wat Vaseline aan te brengen met je vingertop of breng het aan met een  schone mascara borstel.

7. Bescherm je huid tegen haarverf. Breng een laagje Vaseline aan om je haargrens voordat je gaat verven. Zo voorkom je moeilijk te verwijderen vlekken.

8. Last van gespleten haarpunten en duurt het nog even voordat je naar de kapper gaat? Breng dan een kleine hoeveelheid aan op je haarpunten. Je kunt er ook babyhaar mee temmen of je haar wat meer structuur geven.

9. Een perfecte manicure of pedicure krijg je door Vaseline om je nagels aan te brengen. Mocht je knoeien op je huid, kun je het makkelijk verwijderen.

10. Last van piepende deuren en kastjes? Breng op de scharnier Vaseline aan en de rust in huis zal terugkeren!

Heb jij nog meer goede tips met Vaseline? Deel ze in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Astrid Braam -

Vaseline is voor echt veel dingen goed.

Reageer ook