fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #44: soms heb je gewoon even heel veel liefde en aandacht nodig

laura nymfomane

Ik trok het dekentje iets verder over me heen en overdacht de situatie. Buiten stond David mij te bellen omdat hij me aan flarden wilde neuken. Ik zat binnen en deed alsof ik er niet was. Maar mijn hele lijf schreeuwde om de stevige armen van de man die keer op keer mijn hart brak en me liet zitten.

“David?” Ik hoorde zware voetstappen op de trap. Een klop op de deur. Ik deed open. Hij hield zijn hoofd scheef, wreef met zijn duim en wijsvinger over zijn kin. “Hm. Dacht je dat je zo makkelijk van me afkwam?” Ik kon wel huilen. Ik voelde me labiel en had aandacht nodig. En liefde. Veel liefde.

Ruud had me liefde willen geven. Hij had er genoeg van en was bereid te delen. Ik leerde hem kennen in de speeltuin waar ik met mijn nichtje en neefje was. Hij was er met zijn nichtje. De kinderen speelden met elkaar en wij raakten aan de praat. Zijn ogen waren oceaanblauw… binnen no time verdronk ik erin. Zijn haar was half lang, zijn tanden wit en recht. Het meest onder de indruk was ik van zijn stem: zacht maar niet te. Wat hij zei, sneed hout. Heel anders dan de brallerige types die ik normaal ontmoette. Zijn hand legde hij steeds op mijn arm als hij enthousiast werd. Ik vroeg me af of hij neukbaar was. Of zou hij de eerste man zijn die dat niet wilde? Ik besloot het erop te wagen. Wreef met mijn hand over zijn bovenbeen terwijl ik ‘m strak aankeek. Hij likte met zijn tong langs zijn lippen. Bingo! Ik nam hem mee naar de damestoiletten. Hij zoende me lang en teder. Streelde met zijn warme hand onder mijn shirt. Ik zette mijn benen een stukje uit elkaar boog voorover om zijn broek los te ritsen. Zijn lul was vrolijk. Ik kon er niets anders van maken. Ik ging op mijn hurken voor hem zitten en pijpte hem. Lief woelde hij door mijn haar. Ik draaide me om, steunde met mijn handen op de wc-bril en Ruud wist wat hem te doen stond. Hij duwde zijn vrolijke lul naar binnen en stootte verrassend hard. Toen hij klaarkwam kriebelde hij op mijn rug. We liepen terug naar ons tafeltje waar ik mijn telefoonnummer op een geeltje schreef. Dagenlang kreeg ik de liefste appjes die ik me maar kon wensen. Ruud was lief. Hij had de liefde uitgevonden. En verdiende een meisje dat daarmee om kon gaan. Niet een nymfomane zoals ik.

“Hee, lil’ fucker, whats up?” Onderzoekend keek David me aan. Zoende me zachtjes. “Kom eens hier.” Hij trok me op zijn schoot. Ik rolde me op, hing tegen ‘m aan. Hij stopte zijn neus in mijn haar, wreef over mijn rug. Zo bleven we een tijdje zitten. Zeiden niets. Hij stond op en droeg me naar de slaapkamer. Zachtjes legde hij me op bed en ging bovenop me liggen. Zijn tong in mijn mond, zijn hand onder mijn shirt. Ik wurmde mezelf uit mijn broek en onderbroek. David voelde, stopte zijn vinger in mijn kut.

Ik kon hem net niet verstaan. Hij liep de slaapkamer weer in en zocht zijn kleding bij elkaar. “Sorry, Lau. Ik moet gaan. Spoedklus.” Snel schoot hij in zijn broek en trui. Ik keek hoe hij zijn riem aantrok. “David? Is er een ander?” Betrapt keek hij me aan. Hij liep op me af en zoende me. “Nee, natuurlijk niet. Ciao bella.”

Bij het voeteneind van mijn bed trilde iets. Hij was zijn telefoon vergeten. Ik zag het appje oplichten op zijn scherm.

Marte: ‘zie ik je zo?’

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook