fb
Damespraatjes Damespraatjes

Yolanthe opnieuw bekritiseerd om uiterlijk in tv-uitzending

Weten jullie het nog, toen Yolanthe in 2016 met een nogal ander uiterlijk aanschoof bij RTL Late Night? Ze zou haar gezicht volledig hebben laten verbouwen, zich volspuiten met botox en totaal onherkenbaar zijn. Achteraf bleek dit allemaal niet te kloppen. Ja, Yolanthe zag er zeker anders uit, maar dat kwam zeker niet door de botox. Heftige hormoonbehandelingen waren de boosdoener.

Moeilijk zwanger worden

Inmiddels zijn Yolanthe en haar man Wesley de gelukkige ouders van zoontje Xess Xava. Een vrolijk jochie waar ze enorm van genieten. Het zwanger worden ging destijds heel moeilijk en om deze reden kreeg Yolanthe dan ook de zeer ingrijpende hormoonbehandelingen. Het resultaat mag er wezen, maar destijds was dit natuurlijk geen pretje. Veel mensen sloegen zich achteraf voor de kop dat ze tijdens de uitzending van RTL Late Night nog zulke kwetsende opmerkingen over haar uiterlijk hebben gemaakt.

Free a Gril

Gisteravond schoof Yolanthe aan bij Pauw om over haar geweldige werk voor Free a Girl te praten. In de onderstaande video zie je het fragment.

Twitter gaat los

Hoewel ze inhoudelijk écht een goed verhaal heeft, zijn er toch mensen die het niet kunnen laten om op Twitter flink los te gaan over haar uiterlijk. Want ja: Yolanthe ziet er inderdaad wat anders uit dan normaal.

Diep respect

Ik vind het echt heel naar dat dit nu weer moet gebeuren… Wat er met Yolanthe aan de hand is, gaat ons niks aan. Ze schuift bij Pauw aan om over een geweldig project te praten en dan hebben mensen het over haar uiterlijk. Echt heel jammer. Lieve Yolanthe, wij zijn diep onder de indruk van het werk wat je doet! Ga zo door. Er zouden meer mensen zoals jij moeten zijn.

Wat vind jij?

Wat vind jij van de kritiek op het uiterlijk van Yolanthe? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Elske -

Ik snap de kritiek werkelijk niet. Wat een geweldig project en wat een lef heb je nodig om dit te doen! En alsjeblieft, kijk eerst eens in de spiegel voor je commentaar geeft op deze krachtige en prachtige vrouw!

Brenda -

De vorige keer zei ik al meteen dat het leek alsof ze een hormoonbehandeling kreeg. En wie weet is dat nu weer zo. Hoe pijnlijk dat dat weer uitgebreid uitgemeten wordt. Hebben we dan helemaal niks geleerd de vorige keer?

Reageer ook