fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Goudkust van Suzanne Vermeer

 

Wie heeft er nou geen boek van Suzanne Vermeer in zijn vakantiekoffer? Damespraatjes is heel blij dat we, lekker vlak voor de zomervakantie, het nieuwe boek van Suzanne Vermeer mogen weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je één van de gelukkige winnaars bent.

Goudkust

Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar drie beste vriendinnen Noa, Milou en Sanne uitgenodigd om alvast een paar dagen voor de bruiloft te komen en te genieten van het luxe leven aan de `goudkust van Kroatië. Maar langzaamaan beginnen ze aan de bedoelingen van Tibor te twijfelen. Waarom is hij zo vaak weg? Waarom wordt hij continu bijgestaan door twee bodyguards? Is dit echt Fleurs grote liefde? En dan wordt Fleur vlak voor de bruiloft opeens ontvoerd.

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers. Alle titels (All inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste en Bella Italia ) zijn in de bestsellerlijst terechtgekomen. De zomerthriller Cruise (2009) werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2010. Noorderlicht is het laatste Suzanne Vermeer-boek dat Paul Goeken zelf geschreven heeft.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Marieke de Jonge
  • Robin Swaters
  • Barbara van Schaik

Van harte gefeliciteerd. Het boek zal door de uitgever naar jullie toe worden gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

12 reacties

van erum maria louisa -

ik doe graag mee voor dit mooie boek

van erum maria louisa -

idereen wint wel eens graag

Yvonne van den Berg -

Nu maar duimen!

ello -

Natuurlijk wie wil er niet winnen?! Ik ook dus!

Mieke Schepens -

Ik doe graag mee voor dit boek! Mooie actie alweer 🙂

Ineke -

heel graag wil ik dit boek winnen dan is mijn collectie weer compleet 🙂

maaike -

Heel graag leuk boek om mee te nemen naar kroatie

willeke -

Ja heel graag zou ik dit boek willen winnen 🙂

Nell -

Weer een nieuwe! Suzanne ik kijk er naar uit, weer veel uurtjes leesplezier!

Silvia -

Wauw…ik doe heel graag mee voor weer zo’n fantastisch boek van Suzanne Vermeer!

Arda van Daelen -

Lijk mij een geweldig boek

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

Reageer ook