fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar Yaco Bag bekend!

In de supermarkt, kledingwinkel, schoenenwinkel, boekenwinkel en op de markt… Je krijgt ze overal: plastic tassen. Je hebt er waarschijnlijk (net als ik) een enorme berg van. Misschien heb je zelfs (net als ik) een speciaal kastje of laatje waar je al deze tasjes bewaard. Want zeg nou eerlijk, je neemt je toch altijd voor om de tasjes deze keer écht nog een keer te gebruiken? En als je daar dan echt eerlijk op wilt antwoorden moet je (net als ik) toegeven dat je ze echt nooit, maar dan ook echt nooit hergebruikt. Precies, je bent niet de enige.

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 260 tot 300 plastic tassen per jaar verbruikt? Dat wil zeggen dat je elke week zo’n 5 nieuwe tasjes aan je ongebruikte plastic tassen collectie kan toevoegen. Nou zie je hem vast wel aankomen; echt lekker voor het milieu is deze plastic tassen hobby niet. En daarbij, er zijn ontzettend veel alternatieven die een stuk milieubewuster en -misschien nog wel het belangrijkste- hipper zijn!

Meet: de Yaco Bag. Een tas die niet van plastic is, maar die we wél heel graag aan onze tassencollectie toe willen voegen. De tas heeft een stoere denim-look en is op twee manieren te gebruiken, als statement tas of als Yaco logo tas. Want dat je minder tasjes gaat gebruiken wil nog niet zeggen dat we niet meer af kunnen wisselen!

Wat betreft de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen, hij kost namelijk € 19,95. Eén plastic tasje bij de supermarkt kost € 0,25, maar hier koop je wekelijks zo’n 5 stuks van. Binnen een maand of 4 heb je hem dan dus ook gewoon terugverdiend en kan je zelfs beginnen met besparen.

Winnares bekend!

Gefeliciteerd: Josien Hillebrands

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

12 reacties

Deborah -

Ik vind dit een goed alternatief en zal zeker deze tas gaan gebruiken.Het is goed voor het milieu en word gek van de plastic tasjes daarom wil ik dolgraag dezs tas winnen!!

Ria -

yago bag. Leuke tas. Zelf gebruik ik al jaren een stoffentas, die ik in mijn altijd bij me draag in mijn handtas. Maar deze tas is erg leuk en een goede vervanger van de plastic tasjes

hester horden -

Wat een milieu vriendelijke actie, ik doe graag mee.

Aenne -

Ben helaas echt een van de mensen die zo veel plastic tasjes gebruikt! Maar deze tas zou ik graag aan mijn schouder dragen om de boodschappen in huis te halen

will -

Dat is een leuke vervanger van de plastic tas.
Wat gebruikt de Nederlander veel tasjes , hé?
Als ik veel heb, breng ik ze naar mijn supermarkt. Doe ze in een grote plastic bol, zodat een ander daar een tasje uit kan halen om weer te gebruiken.

WNijssen -

Waanzinnig mooie en stijlvolle actie, fingers crossed!!

Ine -

Prima duurzaam alternatief voor plastic tasjes!

Stefanie -

Stijlvol boodschappen doen dacht ik zo!

KellyR -

Gewoon schamend hoeveel de gemiddelde Nederlander aan plastic tasjes per jaar verbruikt. Ik hergebruik altijd de ‘lelijke’ plastic tasjes want absoluut niet stylish en fashionable is! Met deze duurzame mooie tas Yaco Bag ga ik met alle plezier en een gerust hart op pad! Fijne jaarwisseling alvast allemaal!

Lucie -

Gelukkig ben ik dan niet zo’n “gemiddelde Nederlander”, want ik weiger al jaren de plastic tasjes in winkels! Maar gelukkig is er een geweldig alternatief: met zo’n hippe Yaco Bag wil ik natuurlijk wel gezien worden!

Sevda -

Wat handig en ook nog eens stijlvol!
Ik koop inderdaad ook veel te veel plastic tasjes als ik er nu over nadenk. Ik doe graag mee en duim alvast! Succes met de verloting 🙂

Helma keijzer -

Super leuk, handig en hip, duurzaam, love it!!!

Reageer ook