fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar bekend U2 fanboek All that I can't leave behind

Een paar weken geleden presenteerde Cor Kraaijeveld in de Melkweg in Amsterdam zijn boek over het leven als U2 fan. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de oprichtster van de U2 fanclub in Nederland. Cor was zelf nauw betrokken bij de oprichting van die fanclub. Damespraatjes mag een gesigneerd exemplaar weggeven van All That I can’t leave behind van rasverteller Cor Kraaijeveld.

In All That I Can’t Leave Behind haalt Cor Kraaijeveld mooie herinneringen op aan dertig jaar U2. Als fan van het eerste uur volgt hij tot nu toe het wel en wee van de Ierse groep en bezoekt zoveel mogelijk concerten. Vanaf het eerste moment dat hij de band hoorde spelen, is hij een trouwe volger van Bono, The Edge, Larry Mullen jr en Adam Clayton. Bovendien was hij in 1981 betrokken bij het opzetten van de eerste U2 fanclub in Nederland. Het leven van Cor en veel van zijn generatiegenoten is door U2 vanaf dat eerste optreden in 1980 ingrijpend veranderd.

Een meeslepend boek dat fans en liefhebbers van U2-muziek meeneemt in de wereld van concerten, vriendschappen en natuurlijk de muziek die alleen U2 kan maken. Met uniek fotomateriaal en een apart Fanzine met een compilatie van artikelen uit de fanclubbladen.

Dat het boek een geweldig naslagwerk is voor de U2 fans bleek mij wel toen ik het boek ergens in een sportkantine aan het lezen was. In All that I can’t leave behind staan QR codes verwerkt. Door de codes te scannen kom je direct bij allerlei unieke beelden op onder andere YouTube. Terwijl ik dat in die sportkantine aan het doen was verzamelde zich meteen allemaal mensen rond mijn tafeltje. Aangetrokken door de klanken en beelden van U2.  Het bleken allemaal fans te zijn die erg geïnteresseerd waren in het boek.  Maar ja, zelfs voor de niet zo heel grote U2 fan als ik is het echt heel interactief en super leuk om te lezen en te bekijken. Kun je nagaan hoe de échte fans het zullen waarderen …..

Super gaaf boek bijvoorbeeld om op Vaderdag cadeau te doen.

MEER INFO EN BESTELLEN

Winactie

De winnaar van de winactie is Norah Burgwal. Zij geeft dit boek aan haar vader cadeau: “Mijn papa is een groot U2 fan en hij speelt heel vaak voor mij op de gitaar U2 nummers! Ik heb nu een kleine gitaar gekregen waar ik dan ook mijn best op doe als papa voor mij gitaar speelt!!”

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

marloes -

Namens Norah en mij ontzettend bedankt voor het mooie boek!! Wij hebben papa enorm verrast!! hij was ontzettend blij!

Anneliese -

Prachtige prijs, ik doe heel graag mee.

Brit -

Wat een fantastische actie! Als groot fan zou ik erg graag willen winnen.

Jacqueline de Waal -

Fantastische actie !

jo v -

Got 2 be in it too win it !

Reageer ook