fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van De taarten van Marie van Claire Sandy zijn bekend

Deze heerlijke roman speelt in op dé trend van dit jaar: bakken! Claire Sandy schreef met ‘De taarten van Marie’ een feelgoodroman voor iedereen die van bakken of van eten houdt, maar ook leuk voor de fans van Jill Mansell, Nicky Pellegrino en Sarah-Kate Lynch. Behoor jij tot beide groepen? Dan moet je zeker meedoen aan onze winactie. Kijk onderaan het artikel of je hebt gewonnen.

De taarten van Marie

Marie Dunwoody probeert alle bordjes draaiende te houden: haar tandartspraktijk (haar concurrent betrekt een pand in de straat), haar huwelijk (haar mans baan staat op de tocht), haar tienerzoon Angus (die duidelijk iets verzwijgt, maar wat?) en haar negenjarige tweeling Iris en Rosie (die op hun eigen manier voor het gezin zorgen). Ondertussen komt ze overal haar buurvrouw tegen, de perfecte Lucy die haar leven in balans heeft en geroemd wordt om haar bakkunsten.
Marie voelt dat ze faalt. Maar dan krijgt ze het beste bakboek aller tijden in handen en weet de oplossing: als ze de perfecte cake kan bakken, dan volgt de rest vanzelf!

Claire Sandy

Claire Sandy woont met haar gezin in Surrey. Ze houdt van bakken, schrijven, eten en voert met haar negenjarige dochter diepzinnige gesprekken over de belangrijke dingen in het leven – toevallig ook allemaal dingen die ze bij het schrijven van dit boek kon gebruiken.

Winactie

Damespraatjes mag 3 exemplaren weggeven van De taarten van Marie. De winnaars zijn:

  • Geja Meijer
  • Noortje van Gompel
  • Marie Louise de Beer

Van harte gefeliciteerd winnaars! Het boek wordt binnenkort naar jullie toegestuurd. Heb je niet gewonnen, maar zou je het boek wel graag willen lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Ineke -

Lijkt me een heerlijk boek !! Ik hou van Chicklist en bakken dus een super combinatie 🙂

Kirsten -

Klinkt goed!

Yvonne -

Krijg spontaan zin in lezen en cake bakken 🙂

Reageer ook