fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van het boek Tour d'amour zijn bekend

Julia Stagg woonde zes jaar in het Zuid-Franse departement Ariège aan de voet van de Pyreneeën, waar ze een kleine ‘auberge’ runde en het als haar plicht voelde de Fransen ervan te overtuigen dat sommige Engelsen wel degelijk kunnen koken. Nu verdeelt ze haar tijd tussen de Yorkshire Dales en de Pyreneeën en heeft zojuist haar derde boek geschreven: Tour d’amour. Damespraatjes mag drie exemplaren weggeven van dit boek. Kijk onder aan het artikel of je het boek hebt gewonnen.

Tour d’amour

In een charmant Frans bergdorpje gaan de bewoners in verzet. Het postkantoor in Fogas is helemaal afgebrand. Véronique, de postjuffrouw, hoopt dat het zo snel mogelijk heropend zal worden. Maar de eigenzinnige dorpsbewoners hebben het veel te druk om haar te helpen. Burgemeester Papon heeft zijn joie de vivre verloren. Zelfs de dorpspolitiek laat hem koud. En het lijkt erop dat locoburgemeester Christian (die een oogje heeft op Véronique) zijn boerderij moet verkopen.

Dan is er nog een fel omstreden plan uit Parijs om beren te herintroduceren in het gebied. Het wordt de dorpsbewoners allemaal te veel. Ze gaan in verzet. Zelfs de heilige Tour de France moet eraan geloven! Tour damour: het zelfstandig te lezen vervolg op Met de Franse slag en De dorpswinkel van Madame Josette. In de bestsellertraditie van Joanne Harris Chocolat en Peter Mayles Een jaar in de Provence.

`Leuk! Vanaf bladzijde één word je meegenomen naar het dorpsplein van Fogas. – Cosmopolitan

`Heerlijk vlot geschreven met een spannend einde. Neem er de tijd voor onder het genot van een lekker glas (liefst Franse) wijn. – The Sword.nl

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Charlotte van Gils
  • Riet Doop-Degenhardt
  • Ine Josten

Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Josje Frumau -

Lijkt me een leuk en goed boek! Dus ik heb natuurlijk meegedaan aan deze top actie!

Tanneke Burggraaff -

Lijkt mij een heel mooi boek. Ik doe graag mee met deze leuke actie.

Mieke Schepens -

Mooi actie. Ik doe zeker mee!

Silvia -

Dit lijkt me ook weer een heerlijk boek om te lezen!
Ik doe dus graag mee.

Reageer ook