fb
Damespraatjes Damespraatjes

To Rome with Love. De winnaars zijn bekend!

TO ROME WITH LOVE, Woody Allen’s nieuwste hommage aan een bruisende en sfeervolle wereldstad, is een caleidoscopische komedie zoals alleen Allen hem kan maken. Damespraatjes mocht een 3 x 2 kaarten en 3 x de soundtrack onder haar lezeressen verloten. Lees onderaan dit artikel wie gewonnen hebben.

De film, met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Ellen Page, Penelope Cruz, Alec Baldwin, Roberto Benigni en Woody Allen zelf, geeft ons een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen: een gepensioneerde operaregisseur die verwoede pogingen onderneemt om een zingende begrafenisondernemer op het podium te krijgen; een architect die een Amerikaanse jongeman van pittig liefdesadvies voorziet uit zijn eigen jeugd; een doodgewone vader die tot zijn grote verbazing ineens de nieuwste beroemdheid van Rome is; en een pasgetrouwd Italiaans stelletje dat een bijzonder romantische dag beleeft…zonder elkaar!

Acteurs/Actrices :
Penelope Cruz – Anna
Ellen Page – Monica (Hard Candy, Juno )
Alec Baldwin – John
Jesse Eisenberg

Regisseur :
Woody Allen (Vicky Cristina Barcelona, Sweet and Lowdown, Husbands and Wives, Annie Hall)

Winactie

Winnaars kaartjes:


Vivian Beaujean
Adriana de Ruiter
Aleida Kootstra

Winnaars soundtrack:
Tessa Stok
Louise Middelkamp
Petra Kolenbrander

Gefeliciteerd!

 

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

aleida -

Afgelopen weekend de gewonnen filmkaartjes verzilverd. Wat een leuke film, het duurde even voordat we in het verhaal zaten, maar ik heb erg gelachen!

Reageer ook