fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test de Herôme Nail Essentials Sets

Als werkende moeder, schiet een aantal dingen er nog wel eens bij in. Zo kan ik me niet herinneren wanneer ik voor het laatst mijn haren heb gekruld, mijn benen heb geschoren of iets aan mijn nagels heb gedaan. Resultaat? Ik voel me een ietwat verslonsde versie van mijzelf. Jammer, want ik vind het altijd fijn om er verzorgd en gezond uit te zien. Vooral met de lente in het vooruitzicht! 

Met die gekrulde haren en het scheren komt het wel goed. Ik duik een uurtje de badkamer in en dan kan ik die dingen weer van mijn lijstje strepen. Waar ik meer tijd voor uit moet trekken, zijn mijn nagels. Hoewel ik natuurlijk een bezoekje aan de nagelsalon kan brengen, vind ik natuurlijke nagels toch wel het aller mooist. Door ze goed te verzorgen heb je eigenlijk geen nepnagels of nagellak nodig om het er mooi uit te laten zien. Maar wat als je nagels nou zwak, geribbeld of zeer beschadigd zijn?

Goed nieuws: ook dan kan je deze lente mooie en natuurlijke nagels hebben. Ik testte de nieuwe Nail Essentials Sets van Herôme en dat biedt perspectief. Het bekende nagelmerk komt namelijk met drie ‘emergency’ sets voor je nagels: voor splijtende, geribbelde en zeer beschadigde nagels.

Nail Essentials Set voor harde, lange nagels binnen 14 dagen

Mara ‘Splijtende Nagels’ Blikslager. Zo zou je mij best kunnen noemen. Op het moment dat mijn nagels eindelijk lang lijken te worden, splijten ze weer. Een flinke anti-climax dus! Wist je de Nail Essentials Set voor harde, lange nagels van Herôme dit kan helpen voorkomen? Ik heb hem getest en zoals je kunt zien, zijn mijn nagels nu lang en gezond. De set bestaat uit een Caring Nail Polish Remover, Cuticle Cream en de Nail Hardner Strong. De combinatie van deze drie producten zorgt binnen 14 dagen voor harde, lange nagels. Dik op tijd voor de lente dus!

Herome 4

Nail Essentials Set voor droge en geribbelde nagels

Het gebeurt mij maar al te vaak: ik ben de afwasmachine aan het uitruimen of hang met mijn dochtertje in een speeltoestel, bots met mijn hand tegen iets hards en er breekt een stukje van mijn nagel af. Ik dacht dat dit gewoon één van die onoverkomelijkheden was, maar niets blijkt minder waar. Met de Nails Essentials Set voor droge en geribbelde nagels kan je dit namelijk herstellen. De set bestaat uit een Super Shine vijl, Nourishing Nail Oil en de Ridge Filling Base coat. Dit product is ook geschikt voor droge en geribbelde teennagels. Fijn als je voor een mooi open schoentje gaat.

Nail Essentials Set voor beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik

Een paar jaar geleden heb ik acrylnagels gehad. Hoewel het er best mooi uitzag, vond ik het jammer dat het niet bepaald een natuurlijke uitstraling had. Ik heb ze na een paar maanden weer laten verwijderen. En wat had ik daar een spijt van! Mijn eigen nagels waren er nog slechter aan toe dan voor ik de nagels liet zetten. Ik heb toen een paar weken geen nagellak gedragen om mijn nagels tot rust te laten komen. Jammer dat ik destijds niet in het bezit was van de Nail Essentials Set voor beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik. Deze set bestaat uit een Exit Damaged Nails serum, de Cuticle Night Repair en de Nail Hardner Sensitive. De combinatie van deze producten helpt jouw ernstig beschadigde nagels er weer bovenop!

Welk product zou jij willen proberen?

Heel bijzonder om te zien dat deze sets van Herôme écht goed werken. Ik vind het een geruststellend idee dat ik deze lente ein-de-lijk weer eens met mooie, verzorgde nagels op de zonovergoten terrassen kan verschijnen. En zonder dat ik hiervoor een dure manicure of pedicure hoef te ondergaan. Welke van deze producten zou jou het beste helpen bij je nagelproblemen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Karin -

Nail Essentials Set voor droge en geribbelde nagels..heb supersterke harde nagels die goed groeien maar mooi zijn ze helaas niet altijd en dan is het dus verplicht gekleurde nagellak dragen????

Reageer ook