fb
Damespraatjes Damespraatjes

Politie grijpt in bij protestactie bij huis pedoactivist in Lelystad na tv-uitzending

Woensdagavond zat ik heerlijk met mijn vriend en dochtertje op de bank, toen ik een wel hele nare reclame voor een programma voorbij zag komen. Het ging om een aflevering van het programma Danny op straat, waarin Danny het gesprek met pedoactivist Nelson uit Lelystad aan zou gaan. Nelson wil een politieke partij oprichten om onder meer de leeftijd waarop een minderjarige vrijwillig seks mag hebben te verlagen. De uitzending stond gepland voor gisteravond, maar gekeken heb ik niet.

Boos naar het huis

Vanmorgen lees ik dat de aflevering bij veel mensen iets heeft losgemaakt. Zo veel, dat er een groep mensen boos naar het huis van pedoactivist Nelson is getrokken om verhaal te halen. De politie heeft moeten ingrijpen, meldt een woordvoerder van de politie.

Extra in de gaten houden

De politiewoordvoerder vertelt dat een groep mensen boos was op een bewoner van een woning aan de Meentweg. De agenten hebben op tijd kunnen ingrijpen, waarna het weer rustig werd. Voor de veiligheid van Nelson zal de politie zijn huis de komende tijd extra in de gaten houden.

Geweld nooit toegestaan

Wij snappen de woede van de buurtbewoners heel erg goed. Als moeder begrijp ik dat je boos, bang en verdrietig van dit soort mensen kunt worden. Toch is geweld nooit een toegestaan middel, ook al maakt zoiets als dit je toch zo boos.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

marga Stormezand -

ik begrijp die mensen goed die verhaal wilden halen, maar geweld is nooit een oplossing

Reageer ook