fb
Damespraatjes Damespraatjes

Madelon wil vaker naar een parenclub dan haar man

Om ervoor te zorgen dat het leuk blijft tussen de lakens is het zaak er samen hard aan te werken. Er zijn stellen die het plannen en het op de kalender zetten, anderen boeken regelmatig een weekendje weg en er zijn koppels die langgekoesterde fantasieën waarmaken. “Mijn wens, al heel lang, was om met Arnold naar een parenclub te gaan. Daarover fantaseerden we regelmatig. Maar daar bleef het bij.” Inmiddels is de daad bij het woord gevoegd en Madelon is wild enthousiast, terwijl Arnold er nog niet helemaal uit is. “Ik wil vaker naar een club, maar krijg Arnold niet enthousiast.”

Dat Madelon regelmatig naar porno keek, had haar man totaal niet in de gaten. Ze hadden een keer in de twee weken, soms een keer in de week seks. “Omdat dat zo hoort,” zegt Madelon, “en ik het echt nodig heb. Voor Arnold hoeft het allemaal niet. Hij zegt van mij te houden en wil dat niet almaar tussen de lakens bewijzen.”

Is dit alles?

Zo’n twee jaar geleden, Madelon was net vijfenveertig geworden, werd ze onrustig. Haar werk als fotografe ging als een speer, haar kinderen vonden hun eigen weg en gingen uit huis en Arnold leek tevreden. De Is dit nou alles?-vraag stelde zich zelf steeds vaker en als ze een blik in de toekomst wierp, kreeg ze het benauwd. “Moest ik op deze manier nog veertig jaar met Arnold leven? Ik werd misselijk van het idee.” Met lood in haar schoenen begint ze een gesprek met Arnold en legt uit dat haar seksuele behoeften te groot zijn voor gemiddeld drie keer seks in de maand. Dat ze wilde avonturieren met hem.

Overal vrijende stellen

“Op mijn verlanglijstje stond al jaren een bezoek aan een parenclub en Arnold fantaseerde daar ook vrolijk over. Tot ik zei dat ik echt wilde gaan. Toen krabbelde hij terug.” Madelon haalt hem over en een half jaar geleden trokken ze de stoute schoenen aan en bezochten een club. “Een beetje onwennig stonden we voor de deur en werden we rondgeleid. Ik raakte onmiddellijk opgewonden van de vrijende stellen die ik over al zag. We begonnen met een drankje aan de bar en liepen daarna naar de sauna. Ik ging naast Arnold zitten en trok hem zachtjes af terwijl ik keek naar het stel dat tegenover ons lag. Hij met zijn hoofd tussen haar benen, zij kreunde van genot.”

Seks met onbekende vrouw

Madelon voelt zich als een kind in een snoepwinkel. “En on top of it had ik heerlijke seks met een onbekende, prachtige vrouw. Arnold en haar partner zaten naast ons en genoten van ons genot.” Nu wil Madelon vaker. “Ik stelde voor om een keer in de twee weken naar een club te gaan, maar Arnold wil dat niet. Als reden geeft hij aan dat het dan niet meer spannend en opwindend is, maar ik denk juist als je vaker gaat dat het dan alleen maar leuker wordt. Omdat je mensen leert kennen, je er thuis voelt, de regels kent. Ik vermoed dat Arnold een beetje jaloers is. Want veel mannen kwamen op me af en zaten aan me. En hoewel we afspraken dat we allebei oke moesten zijn met het lichamelijk contact van anderen, merkte ik dat ik soms net deed of ik de afkeurende blik van Arnold niet zag. Gewoon omdat ik het zo spannend vond dat een andere man aan me zat.”

Stiekem alleen?

Nu haar man heeft aangegeven minder zin in een parenclub te hebben, overweegt Madelon om alleen te gaan. Stiekem. “Dat wel, want ik denk dat Arnold dat helemaal niet leuk vindt als ik in mijn eentje ga. Maar ik heb zo’n innerlijke drang, ik moet gewoon. Als een magneet word ik er naar toe getrokken. Ik wil ontdekken, avonturieren, spelen met andere mannen en vrouwen die er hetzelfde overdenken. En als ik dat voor Arnold moet verzwijgen omdat hij de waarheid niet aankan, dan moet dat maar. Ik heb het geheim er graag voor over, hoewel ik het leuker zou vinden als hij met me mee zou gaan. Maar als hij dat niet doet, dan trek ik mijn eigen plan.”

Wat vind jij? Kan Madelon het maken om zonder medeweten van haar man naar een parenclub te gaan? Of vind je dat haar man zich maar moet aanpassen en zijn vrouw moet geven waar ze om vraag? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Harm -

Wat een vervelend probleem, stiekem is nooit goed. Misschien vind Arnold het OK om af en toe een man voor Madelon uit te kiezen waarmee zij dan thuis haar gang kan gaan. Aan Arnold de keuze of hij wil kijken of dat hij iets anders gaat doen. Met toestemming van Arnold is Madelon dan een “Hotwife”.

Kees -

Madelon moet de ruimte krijgen, en ze moet hierin vrij gelaten worden. Anders gaat ze toch op een manier op zoek om naar de clubs te kunnen. Dus laat haar gaan.

Pc -

Ik begrijp Madelon haar gevoelens, maar in een relatie ben je nu eenmaal met twee. Ik krijg niet door dat zij begrip heeft voor de gevoelens van haar man. Zij wil seks met anderen, en hij moet zich daar maar naar schikken. Zo interpreteer ik haar verhaal. Iets achterbaks doen, is nooit oké. Een huwelijk is werken en communiceren, en zoiets stiekem doen in een huwelijk noem ik gewoon overspel.

ARENRE -

Snap het maar al te goed dat de innerlijke drang uiteindelijk wint, ik zal elke week gaan. Als die drang gevoed wordt sta je ook lekkerder in het leven.

Kees -

Als ze stiekem gaat is dat het begin van het einde van haar huwelijk, laat ze een compromis maken met haar man. Minimaal 1 x in de maand.

Ab -

Madelon heeft behoeftes en die kan ze veilig bevredigen in een club.

Reageer ook