fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak me gek van Matthew Quick, de winnaars zijn bekend!

Maak me gek-cover
Soms krijg je een boek in handen en dan wil je eigenlijk nog maar één ding doen: zo snel mogelijk aan het boek beginnen. Dat overkwam me ook bij Maak me gek, de vertaling van Silver Linings Playbook. Zouden de blauwe ogen van Bradley Cooper, die je vanaf de cover vriendelijk (en sexy) toelacht, daar iets mee te maken hebben? Hoe dan ook, op Damespraatjes kun je Maak me gek van Matthew Quick winnen. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Het leven gaat niet altijd volgens plan…

Pat is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en trekt bij zijn ouders in. Hij is alles kwijtgeraakt: zijn huis, zijn baan en zijn vrouw. En toch is hij vastberaden positief te blijven, zijn leven weer op de rails te krijgen en zijn vrouw Nikki terug te winnen.

Als Pat de raadselachtige Tiffany ontmoet, een jonge vrouw met haar eigen problemen, wordt zijn leven opnieuw overhoop gegooid. Tiffany wil hem helpen zijn vrouw terug te krijgen, maar alleen als Pat iets voor haar doet. Hun deal pakt echter niet helemaal uit zoals gepland…

Maak me gek! Is verfilmd als Silver Linings Playbook en draait nu in de bioscoop met Bradley Cooper, Robert De Niro en Oscar-winnares Jenniffer Lawrence in de hoofdrollen.

De winactie

De winnaars zijn:

  • Nel van Vaalen
  • Rika Bekkema
  • Maaike Wegen

Niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag hebben: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Femmie -

ZIN IN!!!!!!

Julia... -

ben benieuwd naar Jennifer Lawrence, nog niks van haar gezien…

gerda -

Ik laat me eigen graag gek maken met dit mooie boek <3

irene niec -

Graag maak ik kans op dit mooie boek!

Karin -

Maak mij ook maar gek 😉

Reageer ook