fb
Damespraatjes Damespraatjes

Leuke cadeautips voor je vriend!

Is je partner of een vriend binnenkort jarig? Of is er iets anders te vieren? Je wilt hem dan natuurlijk eens goed in de watten leggen! Toch kan het best een uitdaging zijn om een goed cadeau te verzinnen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn onze tips!

Tijd voor zijn looks

Misschien heb je je vriend de laatste tijd horen zeggen dat hij echt beter voor zijn huid moet gaan zorgen. Toch weten veel mannen niet goed hoe ze hier nu precies aan moeten beginnen, zelfs als de wens er is. Daarom is het mooi om aan gezichtsverzorging mannen te denken als cadeau. Geef bijvoorbeeld een kwalitatieve reiniger of een goede crème, om op dagelijkse basis te gebruiken. Het is ook mooi om na een stressvolle periode aan zo’n type cadeau te denken. Je kunt een massage of spa dag voor hem boeken. Zo komt hij weer helemaal tot rust! Of combineer dit. Eerst een dagje naar de spa, daarna goed voor de huid zorgen. Kies je liever voor gerichte verzorging als cadeau? Dan is een serum een mooie optie. Zo is een Niacinamide serum een krachtige formule om glans zichtbaar te verminderen en de huid te kalmeren. Dit helpt om overtollige vettigheid te verminderen, als hij daar last van heeft op zijn huid.

Cadeau voor in huis

Een cadeau voor in huis geven is altijd leuk om te doen. Of je nu samenwoont met je vriend of (nog) niet. Misschien heeft hij al eens laten vallen wat er altijd al mist aan het interieur. Van een kamerplant tot een nieuw meubelstuk, het is natuurlijk aan jou om in te schatten wat er nodig is in huis. Gezellige aankleding is in ieder geval welkom in een interieur. Hij kijkt daar ook steeds tegenaan, wat het zo’n tof cadeau maakt. Je kunt ook een nuttig cadeau voor in huis uitkiezen. Heeft hij bijvoorbeeld nog meer servies nodig? Of leuke glazen om uit te drinken? Het zijn ideale cadeautjes om iemand mee te verrassen.

Cadeau voor zijn hobby

Het kan zo zijn dat je vriend een specifieke hobby heeft. Of meerdere hobby’s, waar hij graag zijn tijd aan besteedt. Voor veel hobby’s zijn er spullen nodig. Of hij nu bijvoorbeeld muziek maakt of graag in de keuken staat om lekkere recepten te bereiden. En daar kun je perfect op inspelen met je keuze voor een cadeau. Geef bijvoorbeeld een goed koksmes aan iemand die graag kookt. Of geef een mooi tennisracket als je vriend regelmatig op de tennisbaan te vinden is. Om maar wat voorbeelden te noemen! Ook hier is het weer handig als je vooraf goed oplet, of hij toevallig benoemt wat hij nog nodig heeft voor zijn hobby. Schrijf dit meteen op, zodat je het onthoudt en vervolgens rondom de verjaardag of andere viering kunt geven.

Leuk uitje

Een laatste leuke tip: geef een doe-cadeau! Zo kunnen jullie samen nieuwe avonturen beleven. En dat levert weer mooie herinneringen op. Kies vooral een uitje uit wat hij leuk vindt om te doen natuurlijk. Dat kun jij het beste inschatten. Een paar opties? Bezoek samen een concert. Zeker als zijn lievelingsband komt spelen, is dat een perfect cadeau. Ook een bezoek aan een theater of museum kan een succes zijn. Of denk er juist aan om samen een workshop te volgen. Dat is hartstikke gezellig! Samen naar een arcadehal gaan is vaak ook een groot feest. Of reserveer juist een plekje in zijn favoriete restaurant. Na het smaakvolle diner kun je dan bijvoorbeeld nog naar de bioscoop gaan samen. Wil je er even helemaal tussenuit? Ga dan samen een weekendje weg bijvoorbeeld. Dat is pas echt een cadeau om nooit meer te vergeten.

Pak lekker uit met het cadeau voor je vriend! Het is immers hartstikke leuk om de ander te verwennen. Welk cadeau je uitkiest, ligt er vooral aan wat hij tof vindt. Of geef juist een nuttig cadeau, waar hij echt iets aan heeft. Welke inspiratie heb jij opgedaan uit de bovenstaande tips? Veel plezier met het geven!

Afbeelding: Albina White via Unsplash

Meer te weten komen over de iconen onder onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Iemand die graag kookt heeft vast al een goed koksmes. Zonder koksmes valt er niet te koken.

Reageer ook