fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ladies Night Homeparties: Puur pret!

Een spannende en beetje ondeugende Ladies Night Homeparty. Verboden voor mannen!

Voor een Ladies Night nodig je minimaal 8 vriendinnen (allemaal minimaal 18 jaar) bij je thuis uit voor een supergezellige, ontspannende, spannende en een heel klein beetje ondeugende avond waarover nog lang nagepraat, nagenoten en nagelachen wordt.

Door één van de spontane en gezellige consulentes worden jullie wegwijs gemaakt met o.a. de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, uitgezocht door en voor vrouwen op kwaliteit, doeltreffendheid, uiterlijk en prijs. Een Ladies Night thuisparty is echter meer dan alleen verkoop. Het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen. Niet voor niets hoort Ladies Night er ook echt bij wanneer groepjes vriendinnen er een terugkerend avondje van maken.

Het Ladies Night assortiment

De producten die de Ladies Night consulente jullie zal presenteren, zullen vrijwel iedere vrouw aanspreken. Van voorspel tot naspel… aan alles is door hen gedacht. Een breed scala aan spannende, grappige en ondeugende artikelen zal de revue passeren. Zie het maar als een speeltuin voor volwassenen !

Ladies Night heeft haar eigen, exclusieve toylijn. Geselecteerd en gemaakt door en voor vrouwen. En standaard al geleverd in een chique toybag.

Ladies Night heeft begin oktober haar assortiment weer behoorlijk aangepast en de eerste berichten van gasten die een party hebben gehad met het nieuwe pakket zijn razend enthousiast.

Waarom een Ladies Night ?

Allereerst, natuurlijk voor de gezelligheid en de erotiek met een dikke knipoog. De aard van de producten zorgt vaak al voor een giechelige stemming en smeuïge anekdotes. Het wordt een superleuke avond met je vriendinnen ! Je kunt de allerleukste speeltjes en gadgets bekijken, betasten, ruiken en proeven. Kijk zelf maar of je iets ziet dat je tot BOB uit wilt roepen. BOB is de “Battery Operated Boyfriend”. Misschien is het hele fenomeen sexspeeltjes wel nieuw voor je en maak je voor het eerst kennis met een hele nieuwe wereld die voor je open gaat. Heel veel vrouwen gaan n.l. niet zo snel naar een sexshop en het bestellen van erotische artikelen op internet is niet zonder risico, omdat je
ten eerste niet precies voelt wat je koopt en ten tweede niet weet of het wel zo discreet bij je zal worden afgeleverd. Je moet er toch niet aan denken dat de postbode je pakje met een brede grijns aan je overhandigt?!?! Ladies Night levert jullie bestelling zeer discreet, per persoon verpakt, bij jullie gastvrouw af. En met ruim 220.000 tevreden klanten in de afgelopen jaren is te merken dat de manier van presenteren, afhandelen van de bestellingen en service van Ladies Night erg gewaardeerd wordt. En wanneer je erotische speeltjes echt heel eng vindt, dan hebben ze nog genoeg andere producten in hun assortiment hoor.

De Ladies Night Party is recentelijk aangepast en nu zelfs nog leuker dan voorheen. Dus als je een tijd geleden al eens een party van Ladies Night hebt meegemaakt is het zeker een aanrader ook de vernieuwde party te gaan beleven met je vriendinnen.

Gauw die gezellige  party boeken voor jou en je vriendinnen? Ga dan naar www.ladiesnightparties.nl

Consulente worden?

Ladies Night is de grootste homeparty organisatie met erotische artikelen. Omdat ze nog steeds groeien zijn ze in diverse regio’s op zoek naar leuke, gezellige dames die leuk willen bijverdienen. Als consulente van Ladies Night heb je een superleuke (bij)baan waarin je veel kontakt hebt met andere mensen. Je werk is afwisselend, veelzijdig en gezellig. Je werkt op zelfstandige basis (geen franchising en dus geen investeringskosten), bepaalt zelf hoe vaak je per week een avond beschikbaar wilt zijn en wordt ondersteund door een professioneel team. Je verdiensten zijn zeer goed en evenredig aan je inzet en omzet. Je maakt deel uit van een heel gezellig team, bent absoluut geen nummer en zult met veel plezier aan het werk zijn !

Wil je meer info over het consulente worden bij Ladies Night? Ga dan naar hun website www.ladiesnightparties.nl

Ladies Night volgen op Twitter? Je vindt ze onder de naam @ladiesnight2004 en krijgt dan dagelijks een grappig sexfeitje in je timeline.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Catheleijne -

Jullie website werkt niet

Karin slor -

Hallo ik heb een vraag kan er bij u ook conculente worden.

Reageer ook