fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de Barista! boeken zijn bekend

Koffie-verkeerd-Barista-Elsbeth-Witt-dp
Wauw! We hebben weer een paar leuke boeken voor jullie ontdekt. De Barista! serie van Elsbeth Witt. Het is een trilogie over de drie vriendinnen Laura, Iris en Sophie die bij koffiebar Barista! werken. Koffie verkeerd is het eerste deel  en onlangs is ook het tweede deel Zoete inval verschenen. Damespraatjes heeft een gave winactie met deze boeken. Lees onderaan dit artikel of je één van de boeken hebt gewonnen.

Koffie verkeerd

Laura bespreekt in Barista! regelmatig met Iris hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Maar dan raakt ze compleet in de war als er een donkere man met bruine ogen bij Barista! koffie komt halen. Valt ze toch ineens op andere types? En is deze mysterieuze man misschien echt de ware?

Barista-Zoete-inval-dp
Zoete inval

Iris heeft het helemaal voor elkaar. Ze heeft een mooie huis, een lieve vriend en ze is op zoek naar een baan. Totdat ze haar droombaan als psycholoog gevonden heeft, werkt ze bij koffiebar Barista!. Wat ze niet heeft zien aankomen zijn haar gevoelens voor haar baas Luigi en het inzicht dat ze liever muffins en taarten bakt dan aan het werk gaan als psycholoog. Iris moet keuzes gaan maken. Welke kant gaat ze op?

Barista! is een sprankelende en  geestige serie over liefde en vriendschap, het loslaten van verwachtingen en het omarmen van nieuwe kansen.

Elsbeth-Witt-Xander
Elsbeth Witt

Elsbeth Witt (1980) studeerde Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Ze houdt zich bezig met alles wat met letters en boeken te maken heeft: webredactie, verhalen, bloggen op haar succesvolle blog elsbethschrijft.nl, redigeren en haar favoriet: fictie schrijven. Elsbeth is dol op haar twee katten Nelson en Pip, koken, pizza, sushi, brownies, chips, haar nichtjes, zingen, lezen, haar vriend, dansen, slechte realityprogramma’s en spannende series.

Winactie

De winnaars:

Koffie verkeerd

  • Rene Backx
  • Diana van der Heide

Zoete inval

  • Linda Schrauwen
  • Gerrianne Vittorioso

Heb je de boeken niet gewonnen, dan kun je ze via deze link bestellen: Koffie verkeerd en Zoete inval.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Fenna -

Dit lijken mij erg leuke boeken! Ik ben een echte boekenwurm 🙂

Silvia -

Lijken me echt heerlijke boeken om mee te ontspannen! Een boekenwurm als ik kijk er enorm naar uit om deze boeken te kunnen lezen.

irene niec -

Ik ken de boeken niet, maar ze lijken me erg leuk.

Ineke -

Ook IK hou erg veel van lezen. Lijken me leuke boeken en heerlijk in de tuin hiermee weg te dromen

Ineke -

Leuke boeken die ik graag zou willen lezen! Ik ben wel van de chicklist boeken op een mooie zonnige dag lekker ontspannen met een romantisch en vrolijk boek!

Reageer ook