fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ka test NIVEA Q10 en jij kan twee weken lang gratis meetesten

Blij word ik van mensen die tegen mij zeggen: “Ka, je ziet er nog steeds zo uit als tien jaar geleden.” Dat compliment pak ik met een glimlach. Maar ik weet wel beter. Als ik foto’s van tien jaar geleden bekijk, zie ik toch echt wel een strakkere huid dan nu het geval is.  

Toeval of niet, toen ik voor de spiegel mijn rimpels inspecteerde, belde mijn hoofdredacteur. Of ik NIVEA-producten wilde testen. “Niet zomaar een crème, maar eentje met Q10 erin”, legde mijn hoofdredacteur uit. Q10. Q10? Dat moest ik even googelen. Ah. Q10 is een huideigen co-enzym die de energieproductie in de cellen stimuleert. Na twee weken zou ik al verbetering zien. Minder rimpels, een stevigere en zachte huid. Toe maar. Ik haalde het potje NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 en een fles NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion op. Klaar om te testen.

Als je iets test, moet je ook weten wat je test vind ik. Dus ben ik meer informatie gaan zoeken over Q10. Ik las dat als je ouder wordt de hoeveelheid Q10 in de huid vermindert. Dat houdt in dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. Daardoor veroudert de huid, wordt slapper en zo ontstaan rimpels.

Nivea testen

Tekort Q10 wordt aangevuld

De NIVEA Q10plus Dagcrème of Body Lotion vult het tekort Q10 weer aan. Daardoor wordt mijn huid gladder, steviger en krijg ik weer een jeugdige uitstraling. Ik vind het dus een bijzonder goed plan van NIVEA om Q10 aan de producten voor lichaam en gezicht toe te voegen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik zocht verder op internet. Zo las ik dat het  co-enzym Q10 een van de best bewaarde geheimen van de natuur is op het gebied van huidveroudering. Het tekort kun je vanaf de buitenkant aanvullen met NIVEA Q10, maar ook van binnenuit door te zorgen dat je voedsel een hoge dosis Q10 heeft.. Dit enzym zit in veel voedingsmiddelen. Een hoge concentratie zit in rundvlees, sojaolie, sardientjes, makreel, avocado’s een handje pinda’s. Liefhebbers van niertjes en lever zitten helemaal gebakken, want orgaanvlees bevat echt een hoge dosis Q10.

Test met mij mee

Ik ben overtuigd. Ik ga de komende twee weken NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 en NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion testen. En ik zoek vijf lezers of lezeressen van Damespraatjes om gratis twee weken lang met mij mee te testen. Onder het mom ‘Laat je zien met Q10’ ben ik heel benieuwd naar de ervaringen van mijn mede-testers. Ik ben benieuwd of NIVEA Q10plus Gezichtsverzorging inderdaad mijn rimpels zichtbaar vermindert in twee weken.

Lijkt het jou leuk om twee weken lang NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 en NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion te proberen?

De volgende dames ontvangen het Nivea test-pakket van Nivea om samen met Karin te testen:

  • Petra
  • Larissa
  • Tessa
  • Joyce
  • Hanneke

Inmiddels hebben deze vrouwen een berichtje van ons ontvangen en zullen binnenkort de 2 testproducten ontvangen.

We houden jullie op de hoogte van het resultaat.
.
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

86 reacties

Marjanne -

Mijn gezicht kan niet alle antirimpelcrèmetjes verdragen, maar deze van Nivea heb ik vroeger al eens tot grote tevredenheid gebruikt. We zijn nu bijna 20 jaar verder en ik ben benieuwd of deze crème nog net zo fijn is als vroeger …………

linda schrauwen -

ik ben 60 en de etsing van de jaren word zo zichtbaar zucht

Wilma -

Ik zou graag willen testen . Las dat de crème ook voor een gevoelige huid is . Ben 54 en jammer genoeg door o.a. sarcoidose een vrij droge huid huid. Met de jaren is de elasticiteit ook wel wat minder geworden ???? dus ben wel heel nieuwsgierig geworden na lezen van het hele verhaal

Anneliese de Waal -

Ik zou graag mee willen testen, ik ben 45 jaar oud en ik zou graag willen mee maken of mijn rimpels minder zichtbaar worden.
Ben erg benieuwd naar de producten, zou heel graag me willen testen, lijk me echt leuk !!.

Groetjes Anneliese de Waal

Nancy -

Ik ben onlangs ruim 20 kilo afgevallen en mijn benen en billen zijn nog niet zo stevig als ik zou willen???? Aangezien de zomer en de bikini er weer aankomt, wil ik heel graag testen ! Zo ben ik tegen die tijd weer wat strakker en staat die bikini mij helemaal super

Lieke Meijs -

Dat ik de 60 gepasseerd ben, is al wel te zien aan mijn huid. Tot nu toe niet echt een lekkere gezichtscrème gevonden, Ik hoop dat ik de Nivea Q 10 mag gaan testen!

Erika van koert -

Afgelopen zaterdag had ik hier thuis een workshop van een schoonheidsspecialiste. Toen is mij duidelijk geworden hoe belangrijk het is als 30+ er om je huid goed te verzorgen. Ik doe/deed hier namelijk niets aan. Nu ben ik nog op zoek naar goede en betaalbare producten.

melissa -

Ik zou zeker graag willen testen, aangezien mijn huid wel wat versteviging kan gebruiken. nu ik 30+ ben worden de eerste lijntjes/rimpeltjes zichtbaar. ik heb ook een gevoelige droge huid, dus wat extra hydratatie kan ook zeker geen kwaad. daarnaast is nivea betaalbaar dus als het werkt; extra mooi meegenomen.

SophiaG -

Ik doe graag mee voor de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion. Ik ben zwanger en kan een goede verstevingende bodylotion gebruiken

Lieke b -

WoW ik
Zou heel graag willen testen nu mijn huid slapper wordt Rn ik meer rimpels krijg hoop ik dat ik het door het smeren het toch een beetje kan tegen houden ! Heel nieuwsgierig naar

Anna Wienen -

Je kunt er nietvroeg genoeg mee beginnen

Iris -

Jaaaaaa help mij!!!! Sinds ik de magische 30 ben gepasseerd, wordt het alleen maar erger met mijn huid. Hoeveel ik ook smeer, ik blijf rode bultjes/droge plekken houden, zowel in mijn gezicht als op mijn benen. Ik kan de producten dus heeeeel goed gebruiken!!

Yvon -

De kinderen wijzen me “subtiel” op het feit dat ik ouder word. “Mam, je krijgt rimpels!” of “Mam, je krijgt een onderkin” en wat dacht je van “je armen lijken wel kipfilets”. Gaan jullie me helpen om in ieder geval de aftakeling te vertragen? Ik test graag mee.

Netta -

Ik wil deze creme wel heel graag proberen. Mijn huid kan wel een goede creme gebruiken en Nivea is een goed merk, dus ik heb daar veel vertrouwen in.

Brit Weijers -

De jaartjes beginnen te tellen en je kunt niet goed genoeg voor jezelf zorgen dus heel graag doe ik mee.

Jacoba Lamers -

Ja, dat lijkt me leuk! Ik ben 45 jaar en dan is er inmiddels wel wat veranderd aan mijn huid, natuurlijk. Nivea is een fijn merk. Deze crème heb ik nog niet geprobeerd.

Joyce -

Wat een leuke actie om met de Q10 serie van Nivea kennis te maken. Ik gebruik een gewone dagcreme van Nivea, ook ik ben de 30 inmiddels gepasseerd en hier en daar treden de rimpeltjes al op.
Ben dan ook erg benieuwd hoe de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 zou bevallen.

Janny IJzer Vriendts -

Ik ben bijna 55 jaar en wil wel eens weten of het echt zo goed is als dat me zegt.
Dus ja ik wil het wel eens testen gebruik wel veel en vaak wat van nivea meer dit heb ik nog nooit gekocht en gepobeerd.

Tamara D -

Ik ben dan “pas” 30 maar merk vooral aan mijn lichaam dat me huid slapper begint te worden, ik ben moeder van 2kinderen dus dat telt ook wel mee. Maar ik denk wel dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met smeren! Dus geef me graag op

Vivian -

Pff..ik ben gelukkig gezegend met goede genen..maar nu ik 65 ben slaat het verval toch toe..Heel graag wil het tegengaan met Nivea Q10.

Tamara -

Ik kreeg vorige week zaterdag na een gezellig dagje weg met de kids (en man natuurlijk) te horen “Nou schat, je hebt wel erg veel lachrimpels al he?” Nou ja zeg! Ik ben 35!! Dus ik zou dolgraag willen zien of het commentaar van m’n man minder is na 2 weken Q10 gebruik…

Corrina de Wild -

Hoi ik ben 45 jaar! En ik begin nu toch wel hier en daar te merken dat mijn huid begint te verslappen. En de rimpels wat dieper beginnen te worden. Dus ik test graag met Ka mee!

Ineke -

Ja hoor, jullie mogen ook mij inschakelen als tester. Ben 54 (wat??? is het echt? Toch even een confronterend momentje, zo zwart op wit). kHeb me de afgelopen weken zitten verbazen over de slapper wordende huid op mijn armen. Terwijl het nog zo kort geleden is dat het vel lekker strak zat door het vet er onder. Maar desondanks dus zijn er vege voortekenen dat het mij ook gaat gebeuren : een rimpelvelletje. Of kan Nivea Q10 dat nog voor mij herstellen en uitstellen? Ik zal het aandachtig observeren.

Lies -

Nu ik de 30 nader, begint het me steeds meer te dagen dat ik ook zomaar rimpels zou kunnen krijgen en dat alleen een voedende creme niet meer genoeg is. Zodoende kijk ik al een tijdje rond voor het juiste product. Wie weet is dat wel Nivea Q10!

Larissa -

HOLY MOLY! Ik ben altijd bereid om alle producten van Nivea uit te proberen. Dat merk kan voor mij nooit meer stuk! SPF30 in de dagcrème is voor de lente en zomer uiteraard een must. Ik wil goed beschermd blijven tegen de zon. Daarnaast is de verstevigende body lotion natuurlijk ook super. Net even een extra zetje om lekker die bikini aan te doen. Het zou echt een feestje zijn om deze producten te winnen! Met heel plezier ga ik druk aan de slag met testen, reken maar!

Ingrid -

Op mijn 55 e jaar komen er toch echt wel wat rimpels, die wil ik natuurlijk zo min mogelijk!!!! Daarom wil ik deze Nivea creme graag proberen.

erika -

Omdat ik mij nog lang geen 53 voel maar de rimpels er wel komen ????wil ik dit graag proberen

Kitty -

De verstevigende bodylotion zou ik graag testen op mijn bovenbenen. Ik heb behoorlijk veel last van cellulitis. Daarnaast natuurlijk graag de dagcreme van Nivea Q10. Mijn droge huid kan zeker wel wat ondersteuning gebruiken. Op mijn 58e zitten hier best veel zonuurtjes in (lees rimpels).

Yolanda Landman-Breebaart -

Naarmate ik ouder word merk ik dat mijn huid lang niet zo stevig en soepel meer is, dus echt tijd om deze Nivea Q10 te gaan proberen ????..hopelijk knap ik daar van op!

Cora Plasmans -

Hoi, ik zou het dolgraag willen testen. Ik ben 57 en mijn huidje is niet meer zo soepel. De crème die ik nu gebruik is vrij duur maar de overstap die ik zou willen maken kan ook duur uitvallen als blijkt dat mijn huid er niet tegen kan. Daarom is het mooi dat de kans geboden wordt om te testen en als mijn huid het aankan wellicht over stappen naar nivea.

Doortje Nicolai -

Q10 een toverwoord? Ik als “oudere jongere” (60+) zou het graag met je uittesten: wie weet krijgt mijn huid strakkere contouren!
De SPF 30 is hoog, zodat ik niet meteen ’s morgens al een speciale zonnecreme hoef te smeren: de zo’n is een belangrijke ‘factor’ bij het krijgen van rimpels..
Het lijkt me zo fijn om wat strakker in m’n vel te zitten☺️

Harriet Swinkels -

Ik ben 40 geworden en merk dat mijn huid lijntjes begint te vertonen, ik zou heel graag de Q10 producten willen proberen. 🙂

Karin -

Zou t voor mijn huid ook iets zijn? Een bijna 54 jarige 🙂

Petra Graafland -

Ik heb van Nivea al het Q10 serum en die bevalt me zo goed dat ik hem elke keer weer opnieuw koop, terwijl ik eigenlijk niet zo merktrouw ben. Daardoor ben ik erg nieuwsgierig naar de Q10 crème, maar zeker ook de Q10 bodylotion. Eens kijken of mijn velletje van deze 2 producten ook enthousiast wordt.

Angela -

De crème stabiliseert de celwanden, dat belooft veel goeds.
Versteviging geeft Q10 en ook als je je voeding aanpast dan krijgen we de huid van een meisje 18, Dat willen we toch allemaal!

Stefanie -

ik heb donkere vlekken in mijn gezicht en zou de creme graag willen testen

Mar -

Met het ouder worden verslapt je huid. Het is fijn dat er creme’s op de markt komen die dat proces doen vertragen. Omdat mijn huid ook ouder wordt zou ik graag deze creme willen proberen.

Estrella -

Graag zou ik het willen proberen 9m te zien of het werkt, want wil graag complimentje ontvangen dat ik er goed uit zie. Mijn moeder gebruikte jaren gewone nivea en zag er geweldig uit!!

Nancy -

Ik zou graag mee doen krijg mn huid niet mooi hoe ik het graag zou willen al van alles geprobbeerd. Ook via gratisproefsetjes waarvan je ineens schrik van de rekening. Maar niet echt iets werk. Dus bied me aan bij deze. Voor de proefsetje

Tamara Stoc -

nu de zon weer feller wordt, wil ik extra bescherming, ook als ik geen zonnebrandcreme op heb. Lijkt me fijn een verstevigende creme te hebben!

Anne Bolijn -

Een goede dagcreme is zeer belangrijk en helemaal super dat Nivea Q10 ook nog eens een hoge factor in de creme heeft. Ik vergeet me zomers vaak te beschermen tegen de zon. Het is daarom fijn als er een factor in mijn dagcreme zit. Ben ik de hele zomer veilig. En van zonnebrand gaat mijn gezicht vaak glimmen. Dus ik ben erg benieuwd naar de gezichtscrème. En een lekkere bodylotion is nog eens een bonus, met een wat drogere huid in de zomer moet ik me vaak twee keer per week insmeren, als het niet vaker is.

Anita -

Ben op zoek naar een goede (andere) creme, merk dat mijn huid droger aanvoelt.
Hoop deze te mogen testen

Annelies -

Zeker nu we de zomer ingaan, zou ik heel graag de bodylotion willen testen. Hopelijk trekt deze snel in en geeft mijn huid een prettig gevoel. Laat me graag verrassen

Joke -

Lijkt me geweldig om er weer eens uit te zien als iemand van 20 ….door de rimpels gaat de leeftijd (54) wel tekenen en ook droger worden en wil graag testen of het werkelijk helpt

Nancy van Heck -

Bijna veertig ik heb al grijze haren wat ik al erg vind die ik wel vaak laat verven om mij jong eruit te laten zien. Maar nu mijn huid ook wat oudheid laat tonen met rimpeltjes waardoor ik echt ouder uit gaat zien. Kan ik wel een q10 goed gebruiken want ik zoek nog steeds naar de goede crème voor mijn huid.
Want wat verlang ik toch naar een beetje jeugdigheid om mijn ouder worden een beetje te verbloemen.

neeltje -

zucht….. pas 50 jaar geworden, dus de strijd tegen rimpels gaat nu toch echt serieus worden !!!

Inge -

Met NIVEA Q10 verzorgingsproducten op mijn ouder wordende huid
zie ik er hopelijk ook de komende jaren jong en stralend uit!
Als kritische consument
maak ik hierover graag mijn mening en ervaringen aan anderen bekend.

Nicoline -

tja 52 en eind van het jaar 5… jaar oud dus verzorgen verzorgen verzorgen en daarom zou ik graag Nivea Q10plus willen testen….

Tessa -

De half 30 gepasseerd dus de ouderdom slaat toe. De rimpeltjes komen langzaam tevoorschijn en dat wil ik natuurlijk niet, want ik voel mij nog hartstikke jong. Ik test graag mee zodat mijn gezicht eruit ziet zoals ik mij voel. 25 ofzo. Ook ben ik dol op de zon dus ik ben blij dat er SPF 30 in zit zodat ik met een gerust hart een zonnestraaltje mee kan pakken zonder dat ik direct met zonnebrand hoef te smeren, want dat heb ik niet altijd bij mij.

Ook al ben ik slank ik heb toch last van cellulite. Ik beweeg veel om mijn benen er goed uit te laten zien. Omdat mijn benen erg droog zijn moet ik dagelijks smeren. Als ik toch moet smeren kan ik misschien beter met Q10 smeren zodat mijn benen goed gevoed worden en er stralend uit blijven zien. Ik ben dus erg benieuwd naar dit product.

Ik ga een stralende zomer tegemoet met Nivea Q10!

Tineke -

Nivea ruikt altijd zo lekker en deze bodylotion met Q10 zal mijn huid goed hydrateren en de droogte verwijderen. Met de rimpel dagcrème kijken of de rimpels echt minder worden, of dat het maar voor een dag is en dan moet je de andere dag weer smeren, moeten we toch altijd, maar misschien dat het na twee weken deze crème smeren de rimpels echt minder wordt of in ieder geval minder diep. En die SPF30, dat is altijd een goede opsteker voor de zon die binnenkort weer fel gaat schijnen. Zal mij benieuwen.

Natalie -

Graag wil ik de bodylotion testen om te kijken wat voor effect het op mijn huid heeft, heb nu een soort slangen huid :p

Groetjes Natalie

Corine N -

Richting de 40, 2 kindjes vrij snel achter elkaar gekregen en dus ook 2 zwangerscahppen..korte nachten, lange dagen…en het tekent helaas allemaal. Benieuwd of crèmes toch iet skunen bijdragen tegen verslapping en wat beginnende rimpeltjes

Jolanda van delft -

Ik ben 9 april 53 geworden en de rimpels worden meer zichtbaarder.
Graag zou ik willen testen en dat ze minder zichtbaarder zijn.

Sandra -

voel ik daar de 50 naderen? Jaaaaaaa, pas de problem natuurlijk maar een lekkere zachte verzorgde huid vind ik erg fijn, daarom meld ik mij graag aan om deze 2 producten te testen 🙂

Esther -

Er 10 jaar jonger uitzien daar droomt toch iedere vrouw van!

k de graaf -

de 30 is in zicht en dat gaat tekenen in mijn gezicht

Dikkiedik -

Dat ik de 60 begin te naderen, kan ik niet meer ontkennen; vandaar dat ik me graag met Q10 zal laten verwennen!

Judith de Winter -

Ik heb afgelopen jaar de 30 bereikt en vanaf die leeftijd verliest de huid toch echt wat elasticiteit. Ik kan dit dus heel goed gebruiken.

Angela -

Na 2 zwangerschappen is de huid van mijn buik ook niet meer wat ‘ie geweest is. Daarbij ben ik bijna 37 en begin je dat in mijn gezicht ook wel een beetje te zien…. zou toch te gek zijn als ik er weer uit kon zien als 30 :D. Ben heel erg benieuwd of die Q10 cremes je huid echt verstevigen! 🙂

Marian -

Als 35er kan mijn huid wel wat hulp gebruiken. Ik ben erg nieuwsgierig geworden en zou het graag zelf ervaren.

rooo -

ik word volgende maand 30, de eerste tekenen van een slappe en verouderde huid heb ik al.. daarom wil ik deze dolgraag testen 🙂

El -

Ik zou deze graag willen proberen omdat bij mij helaas ook al fijne rimpeltjes te zien zijn en ik ben erg benieuwd of ze in 14 dagen minder zichtbaar zullen worden.

janny -

Ik woon op het water en zeil de hele zomer dus vooral de hoge SPF 30 vind ik belangrijk want de zon richt toch ongemerkt veel schade aan zeker nu boven de vijftig ben .

Nel -

Ik ben benieuwd of dit echt helpt. Op mijn leeftijd kan ik wel een goede crème voor de rimpeltjes gebruiken. Ik wil dus graag proberen of NIVEA Q10 mijn rimpels kan verminderen.

Marijke -

Lijkt me fijn spul, kan wel een goede creme gebruiken op mijn leeftijd en zou dit graag proberen!

SophiaG -

Omdat mijn huid wel een goede oppepper kan gebruiken.

barbara -

omdat ik voel dat mijn huid echt veranderd en een aangepaste verzorging nodig heeft

ik word 45 en nu voel ik echt dat mijn huid verandert

Angélique -

Dit jaar word ik 50 ‘brrr’ en ik merk sinds een jaar dat mijn huid de elasticiteit aan het verliezen is.. de zwaartekracht gaat het winnen! De hele dag op mijn hoofd staan levert alleen maar veel blos op. En ik heb nog nooit! een crème gebruikt. Dus ben best nieuwsgierig 🙂

lodi -

Jaaaa ik doe graag mee. Ik ben nu 42 en merk dat mijn huid veel droger is tegenwoordig. Ik ben dus op zoek naar nieuwe producten. En test graag mee!

wilmsen anita -

na de menopauze moet ik mijn huid extra gaan verzorgen om er goed te blijven uitzien

Hanneke -

Lijkt me wel zo prettig als ik met net zo.n strakke huid..om 0700 verschijn. Toch nog strak sporten!

Lia de Jong -

Ik ben 65 en krijg rimpels op mijn wangen vind ik niet leuk

Noor Beene -

Zou hem heel graag testen , ik ben 52 en natuurlijk zie je de fijne rimpeltjes steeds meer,
ben erg benieuwd, of ze iets vervagen hiermede!Een goede verzorging is een echte must!

Eva -

Ik ben 46 jaar en begin nu wat rimpels te krijgen op mijn voorhoofd en rond de ogen. Zou graag willen testen om te kijken of het echt een verschil maakt wat voor crèmes je gebruikt.

Wendy -

Ik ben nu 36 en begin ook langzaamaan te merken dat er kleine rimpeltjes gaan komen. En dan met name rond de ogen en mond en op mijn decollete. Graag zou ik de nivea willen testen om te kijken of het ook voor mij werkt.

jacqueline -

Zou het echt heerlijk vinden om de lekkere producten van nivea te mogen testen ben de 50 gepaseerd dus mijn huid kan alle hulp gebruiken!

Marja -

Gewoon leuk om eens te proberen

julia van empel-stamate -

Het testen zou mij over de drempel trekken om de noodzakelijke overstap naar anti rimpelcreme te gaan gebruiken

Tamara -

30+, inmiddels zijn de eerste rimpeltjes aanwezig, en nu op zoek naar een goede en fijne dagcreme om mezelf goed te verzorgen, welke fijn aanvoelt en welke de rimpeltjes een beetje tegenhoudt.

Willemijn -

Als 45 plusser ben ik aan het rimpelen en wat zou ik graag dit Nivea product willen testen.
Mijn vriendinnen zijn ook zo benieuwd. Zou het helpen? Zou ik er een zachtere huid van krijgen? Ik doe graag mee!

Ingrid -

Met 55 jaar kan ik wel een goede anti age creme gebruiken…..de rimpeltjes komen hoor!!!!

Marjanne van den Blink -

Met mijn 58 jaar, ben ik met mijn gezicht wassen zo maar niet klaar …… mijn huid wordt wat slapper en de rimpeltjes komen op …….. dáár moet een goed anti-age-middeltje op !!!

Nina -

omdat ik inmiddels geen twintiger meer ben maar een dertiger en de eerste rimpels zich nu aandienen!

Jose M -

de 30 gepasseerd……. graag wil ik het ouder worden zoveel mogelijk uitstellen 😉

Anja -

Lijkt mij echt fijn om weer wat versteviging van mijn huid te krijgen en de rimpels wat zien te vervagen. Mijn body is erg droog en schilferig,. Zou fijn zijn om deze met Nivea Q10 te kunnen hydrateren.

Ling Choi -

Ik ben 40 plusser en zoek een goeie anti age creme die bij mijn past. De eerste lijntjes zijn al zichtbaar maar dat hoort bij het leeftijd. Goed smeren voorkomt gezichtsveroudering. Nivea is een fijne betaalbare merk. Ik zou het dolgraag willen testen.

Reageer ook