fb
Damespraatjes Damespraatjes

Inzet voor Borstvoeding, Simone Lip stelt zich voor

Simone-Lip-portret-dp
Als kersverse moeder kom je voor veel keuze’s te staan en één van de vragen die je moet beantwoorden is: “Wat heb ik nodig om het borstvoeding geven goed te laten slagen?” In een aantal gastblogs zal ervaringsdeskundige Simone Lip ons de komende tijd van alles vertellen over borstvoeding. Hieronder stelt Simone zichzelf voor.

Simone Lip

Het begon bij mijzelf, de onmacht, het verdriet, de pijn, maar ook de kracht die ik toch telkens had om zo graag borstvoeding te blijven geven. Hoe kwam het toch dat ik zo zoekende was. En dan riep ik zelfs tijdens mijn zwangerschap:”Natuurlijk ga ik borstvoeding geven!”. Misschien is dit voor jou ook herkenbaar.

Als ervaringsdeskundige wil ik de moeder met de professional in verbinding brengen als zij zo graag borstvoeding wil geven. Dat kan van een cursus borstvoeding zijn tot het vinden van een hippe en fijne voedingsbh. Zij die er voor jou zijn, maar jij niet altijd weet waar je ze moet vinden en wat ze precies voor jou kunnen doen.

Ik ben Simone Lip, moeder van 3 kinderen (6, 4 en 2 jaar) en voor dit prachtige online magazine vol inspiratieverhalen en leuke tips schrijf ik graag een gastblog. Over borstvoeding en kolven en tips & tricks gerelateerd aan borstvoeding. Lees hier mijn eerste bijdrage voor Damespraatjes: Borstvoeding en kolven-1, tips van Simone Lip

In februari gaf Inzet voor Borstvoeding 8x een interactieve en inspirerende workshop ‘Borstvoeding, een unieke tijd met je kind en heel gezond!’ gegeven op de Negenmaandenbeurs in de RAI te Amsterdam.

Wil je graag meer weten over borstvoeding en alles dat daar bij komt kijken, kijk dan ook eens op ‘Inzet voor Borstvoeding’,

Hoor ook graag jouw ervaringen! Lees je ook mee?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Janny van de Loo (voorheen) Janny van de Moolen -

Leuk dit alles over je te lezen,ik ben de oude buurvrouw van jou uit de Goudenregenstraat 9 uit Borne.Alles gaat hier goed ook met je buurmeisjes Petra en Sonja inmiddels bijna 47 en 49 jaar.Groetjes aan je ouders,hoop dat alles goed gaat.Janny v.d.Loo Avelingen 129 Hendrik Ido Ambacht.

Reageer ook