Damespraatjes Damespraatjes

Inka’s dochter zoent met jongens voor geld: “Ik weet niet wat ik moet doen”

Steeds meer scholieren hebben een bijbaantje. Een goede ontwikkeling, want ze verdienen er niet alleen een mooi zakcentje mee, het is ook nog eens heel erg leerzaam. Zo leren ze op jonge leeftijd al werken met collega’s, omgaan met een baas, krijgen ze een besef van de waarde van geld én doen ze veel mensenkennis op. Populaire baantjes onder scholieren zijn vakkenvullen, kassawerk, in de bediening en in de verkoop. Maar niet elke scholier komt op deze manier aan zijn centen.

Zoenen voor geld

Isabelle, de 17-jarige dochter van Inka verdient haar geld op een andere manier. In ruil voor geld zoent ze met jongens van verschillende middelbare scholen uit de buurt. “Ik kreeg het te horen van een vriendin. Met mijn dochter heb ik het nog niet besproken, ik weet gewoon niet wat ik er van moet zeggen. Hopelijk weten andere vrouwen raad!”

Hoeft niet te werken

Inka zat met een vriendin aan de koffie toen die vriendin er over begon. “Ze vroeg giechelend wat ik van het bijbaantje van Isabelle vond. Ik antwoordde dat Isabelle naar mijn weten helemaal geen bijbaantje had, omdat ze zich graag wil richten op het slagen voor haar VWO-diploma. Hier doet ze dit jaar eindexamen voor en ze moet er best hard aan trekken. Wij geven haar daarom wat meer zakgeld, zodat ze niet hoeft te werken en in het weekend en de avonden tijd heeft om te leren.”

Versproken

Toen de vriendin van Inka merkte dat ze van niks wilde, probeerde ze een ander onderwerp aan te snijden. “Maar ik wilde weten waar ze het over had. Je merkte duidelijk dat ze zich had versproken en dat er iets aan de hand was. Na flink doorvragen vertelde ze het: Isabelle zoent met jongens voor geld. Ik wist niet wat ik hoorde en was meteen flink van slag.”

25 euro per zoen

In het gesprek met haar vriendin komt Inka erachter dat Isabelle zoenles geeft aan jongens. “Het schijnt big business te zijn… Isabelle krijgt 25 euro per zoen en legt de jongens dan uit hoe ze beter kunnen worden. De moeder van die vriendin vertelt dat bijna alle vrienden van haar zoon al eens zo’n lesje hebben gehad.”

Onschuldig

Inka is in shock, maar haar vriendin doet er luchtig over. “Ze zei dat het allemaal heel onschuldig is. De jongens zijn allemaal minderjarig en die jongeren zoenen toch allemaal met elkaar. Toch zit het me niet lekker, ook al is het allemaal relatief onschuldig. Wat als ze het een stapje hoger op gaat zoeken voor meer geld? Wie weet eindigt ze in de prostitutie?! Ze is pas 17 en het is een hele slimme meid. Dan doe je dit toch niet?!”

Jouw mening gevraagd!

Inka is benieuwd naar jullie mening: vinden jullie het (net als haar vriendin) ook onschuldig of helemaal niet? En hoe zou jij dit met je dochter bespreken? Laat het weten in de comments onder dit artikel.


13 reacties

Joris -

De stap naar prostitutie lijkt me een kleine. Hoewel slim bedacht zou ik het voor mijn dochter niet willen.

Pauline -

Nou, mooie ondernemersgeest denk ik dan. En so what als ze in de prostitutie eindigt. Als ze dat zelf prima vindt… lekker laten gaan. De ene persoon verhuurt zijn hersenen, de andere zijn spierballen en de volgende wat er in zij of haar onderbroek zit…..

Piet -

Wanneer word ze 18? Ik vraag dit voor een vriend

Hans Dikpik -

Oud nieuws, sinds kort zijn de tarieven aangepast;

Zoenen €30
Zoenen + pijpen €45
Zoenen + pijpen + neuken €55
Kontneuken €70

Eventuele extra’s tegen meerprijs.

Johnnie -

Ze vraagt 30 sinds kort

Anoniem -

Voed je kind gewoon op! Dit is niet normaal jij bent de ouder toch gedraag je dan ook zo

BigBlackBull -

Update van de boys: we hebben haar laatst gegangbanged. Ze was strak!

Tjm -

Wat js haal nummer meschien neukt ze wel voor 35

Jan -

Sorry maar dit is gewoon een hoer in de maak succes met je hoeren dochter

Anoniem -

Vind het ook erg ondernemend..maar daar gaat het niet om.Ik snap de bezorgdheid. Tuurlijk denk je aan alle risico’s en eventuele gevolgen als moeder zijnde moet je je kind beschermen en kunnen vertellen wat goed is en wat fout is. In dit geval kan je het beste met haar praten zonder haar te verwijten of vooroordelen. Dat ze dit het beste als een fout spelletje kan afsluiten. En dat je alle gevolgen en risico’s kunt opnoemen ,misschien kan ze meedenken. En vragen wat ze er zelf van vond iedere keer..het zal vast niet voor de lol geweest zijn.zo kan ze zelf aan de negatieviteit van het zoenen denken.

Anoniem -

Waarom de moeite nemen om het hier te schrijven in plaatst van meer je dochter te praten? Veroordeel het niet maar laat haar weten dat haar lichaam van haar is. En dat je het heel vervelend voor haar zou vinden dat ze spijt krijgt. Vraag haar naar wat ze er zelf van vind en hou het open zodat je dochter de volgende keer zeker vertelt wat haar bezig houd voor dat je het weer van een ander moet horen.

Maartje -

Ik vind het een briljant idee, want een ondernemers lust! Ik zou wel even checken of ze zich bewust is van de risico’s zoals bijvoorbeeld jongens die haar grens over kunnen gaan (of andersom), het ontstaan van roddels en geruchten etc. Maak het bespreekbaar en draai er niet ongemakkelijk omheen, praat met haar.

Wouter Kwast -

leuk!

Reageer ook