fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze kleuren in je interieur zijn hot in 2016!

Wij wonen ongeveer een half jaar in ons nieuwe huis, maar het lijkt maar niet af te zijn. Laatst zei een vriendin tegen me: “Elke keer als ik bij je ben, lijkt er iets te zijn veranderd hier!” En ja, ze heeft gelijk! Ik ben nog steeds soms aan het schilderen, shoppen en schuiven. Langzaam maar zeker wordt het hier prachtig. Wat ik dan ook graag doe, is het in de gaten houden van trends. Want ja, als je dan toch bezig bent… Dan maar meteen goed! We hebben een mooi overzicht van de kleurentrends in interieur die je in 2016 veel gaat zien. We hebben drie trends uitgelicht waarvan we denken dat jullie ze ook heel mooi zouden vinden. 

Lila en paars

Vrolijke kleuren en zeker gewaagd! Door verschillende kleuren paars in je interieur te combineren krijg je een moderne, chique uitstraling. Paars is een echte modekleur die in 2016 weer helemaal terug is!

paars

Bank (Be Pure)

Be Pure

Fauteuil (La Forma)

fauteuil

Vloerkleed (HAY)

kleed

Rib Stoel (Zuiver)

stoel

Blauw

Blauw geeft een gevoel van ruimte en rust in je interieur. Door verschillende blauwtinten met elkaar te combineren krijgt je huis een zachte en koele uitstraling. Blauw is mooi in combinatie met wit, crème, beige en lichtbruin.

blauw

Fauteuil (La Forma)

fauteuil

Boekenkast (La Forma)

kast

Lamp (Brunklaus)

lamp

Verschillende soorten wit

Wit is altijd goed, dus ook dit jaar komt wit terug. Denk hierbij niet alleen steriel wit, maar ook aan warme, bijna crème of ivoorkleurige tinten. Wit combineert goed met elke kleur, maar is ook prachtig op zichzelf.

wit

Salontafel (La Forma)

tafel

Stoel (Driade)

stoel

Lamp (La Forma)

lamp

Alle producten uit dit artikel zijn verkrijgbaar bij Musthaves.nl. Dit is een hele grote webshop met super trendy merken en producten. Echt een aanrader als je op zoek bent naar meubels, accessoires en verlichting.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Linda -

Het huis van een creatief persoon is ook nooit af! Dank voor de tips.

Reageer ook