fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van De zomer aan het meer van Erica James bekend

Misschien heb je al eerder een boek gelezen van Erica James. Nou dan hebben we zeker goed nieuws voor je. Ze heeft weer een boek geschreven, De zomer aan het meer, en wij mogen hier 3 exemplaren van weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

De zomer aan het meer

Het begon allemaal met een uitnodiging voor een bruiloft. Als Floriana niet net de uitnodiging had gekregen waarin de liefde van haar leven aankondigde te gaan trouwen, dan had ze wellicht die auto niet over het hoofd gezien.

Als ze die auto niet over het hoofd had gezien, dan hadden twee volslagen vreemden nooit haar hand vast hoeven houden (Esmé, gepensioneerd bibliothecaresse) en de ambulance hoeven bellen (Adam, projectontwikkelaar).

Als ze Esmé en Adam niet had leren kennen, dan had ze nooit de moed op kunnen brengen om naar die bruiloft in Italië te gaan.

En als Esmé niet haar nieuwe vrienden had willen helpen, dan was ze nooit teruggekeerd naar de plek waar ze zestig jaar geleden haar eerste liefde ontmoette. Ze heeft altijd willen weten wat er is gebeurd met de man die haar hart veroverde, en nu is het tijd om eindelijk dat hoofdstuk van haar leven af te sluiten.

Aan het Comomeer in Italië ontdekken Floriana, Adam en Esmé dat je je verleden los moet kunnen laten om je toekomst te omarmen.

Erica James

Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan en wordt geprezen om haar meeslepende romans, waaronder ‘Een nieuw begin’ en ‘Kind van haar vader’. Er zijn al meer dan 270.000 van haar boeken verkocht in Nederland en België. Ze schrijft over echte mensen in herkenbare situaties en dat heeft haar een grote groep fans opgeleverd.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Andrea Ostermann
  • Angelique Matthijssen
  • Richelle Smit

Van harte gefeliciteerd. Het boek zal door de uitgever naar jullie toe worden gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

7 reacties

Anita Roelfsema -

Lijkt me een heel erg mooi boek

Kirsten -

Klinkt super, zou ik graag lezen tijdens mijn thuis-vakantie 🙂

Sissy hilferink -

Meegedaan nu duimen

Ineke -

Heerlijk vakantieboek dus meegedaan :0

Silvia -

Meegedaan!

Marjo -

Graag meegedaan!

van erum maria louisa -

ik zou het graag lezen

Reageer ook