fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de vrijkaarten voor de Huishoudbeurs zijn bekend

Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Het centrale plein van de Huishoudbeurs wordt, na het succes in 2011, voor de tweede omgetoverd tot een verrassend festivalterrein op klein formaat: Festival Fantastique. Nieuw dit jaar zijn de The Fashion Lisst, de VIP Lounge en twee congressen die tijdens de Huishoudbeurs worden gehouden. Ook wordt er weer veel aandacht besteed op de beursvloer aan duurzaamheid.

Damespraatjes organiseert in samenwerking met de Huishoudbeurs een leuke prijsvraag. Kijk onderaan dit artikel of je vrijkaartjes hebt gewonnen.

Ook tijdens de aankomende editie van Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen kunnen bezoekers zich weer volop laten verwennen en informeren op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en lekker eten en drinken. Met de komst van The Fashion Lisst, de grootste stock & sample sale, twee congressen en de VIP Lounge zijn nieuwe en belangrijke ingrediënten aan de beurs toegevoegd.

Een stap in de groene richting
In de huidige maatschappij wordt milieubewust ondernemen steeds belangrijker en noodzakelijker. Ook de Huishoudbeurs is zich, als grootste consumentenevenement voor vrouwen, bewust van haar maatschappelijke rol hierin. Om die reden heeft het evenement in 2011 met het Urgenda-paviljoen een stap in de groene richting gezet. In 2012 maakt de Huishoudbeurs een stap voorwaarts op het gebied van duurzaamheid. Om het initiatief kracht bij te zetten, worden de handen ineengeslagen met onder meer Coca-Cola Enterprises, Zending over Grenzen, Stichting Batterij, Humana en Toogethr. Samen hebben ze diverse duurzame initiatieven ontwikkeld, die tijdens de Huishoudbeurs worden geïntroduceerd.

Festival Fantastique
Het festivalprogramma blijft nog even geheim, maar bezoekers mogen er alles verwachten wat ze zich bij een festival kunnen voorstellen: artiesten, entertainment en workshops, modeflitsen, een Fashion Forest van MS Mode, fietsen door een Hollands landschap met Batavus en ‘t Bossche Terras. De hal wordt weer omgetoverd tot een heus festivalterrein, waarbij de bezoeker het ‘buitengevoel’ binnen beleeft.

VIP Lounge
De Huishoudbeursbezoeker kan dit jaar als een echte VIP naar de beurs. Voor slechts € 59,- krijgt ze een VIP arrangement dat bestaat uit: toegang tot de beurs zonder wachtrijen, ontspannende lichaamsmassage van 25 minuten, champagne, stylingadvies door het nieuwe Nederlandse merk .enelle, handmassage van Dr. Fisch, nagelverzorging door Herôme, koffie/thee met gebak en een luxe goodie bag ter waarde van € 135,-.

The Fashion Lisst
Fashionista’s en andere modeliefhebbers zitten helemaal goed bij komende Huishoudbeurs, vanwege een samenwerking met The Fashion Lisst: dé plek om de leukste merken tegen een zacht prijsje aan te schaffen en mode-inspiratie op te doen. Daarnaast organiseert Model Scouts Network op zaterdag 25 februari 2012 haar 7e ModelConvention. Meer dan 25 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus gaan tijdens The Fashion Lisst op zoek naar toekomstig modellentalent. Eén entreekaart geeft de bezoeker toegang tot zowel de Huishoudbeurs als The Fashion Lisst.

Congressen tijdens de Huishoudbeurs
Met twee congressen brengt het grootste vriendinnenfeest van Nederland extra verdieping aan in het beursprogramma. Op vrijdag 24 februari wordt, in samenwerking met All Women on Top, het congres ‘All Women’s Business’ gehouden. Dit congres richt zich op de werkende en ondernemende vrouwen en staat in het teken van verbinden. Daarnaast vindt op donderdag 23 februari, in samenwerking met Euroforum, het zakelijke congres ‘Marketing to Women Congres 2012’ plaats, gericht op marketeers. Beide congressen vinden plaats tijdens de jaarlijkse Huishoudbeurs.

Huishoudbeurs gaat samenwerking aan met 100%NL
100%NL gaat in samenwerking met Blokker zich flink manifesteren op de Huishoudbeurs. Op Festival Fantastique zullen zij gezamenlijk onder de slogan ‘De Muziek van Nederland haal je bij Blokker’ een divers programma aanbieden waar optredens van Nederlandse topartiesten niet zullen ontbreken. Het exacte programma wordt in een later stadium via www.huishoudbeurs.nl bekendgemaakt.

Nieuwste trends
Ruim 400 exposanten tonen tijdens Huishoudbeurs 2012 hun nieuwste producten en diensten. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de scherpe beursaanbiedingen. Kortom, de beurs bevat alle ingrediënten voor het gezelligste dagje uit voor de vrouw van nu met haar vriendin(nen)!

Openingstijden Huishoudbeurs
Huishoudbeurs 2012 wordt gehouden van 18 tot en met 26 februari in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Entreekaarten zijn tot en met 17 februari met € 4,- korting te koop bij Blokker, Scapino, Marskramer en via www.huishoudbeurs.nl.

Tegelijkertijd met de Huishoudbeurs worden The Fashion Lisst en de Negenmaandenbeurs (van 22 tot en met 26 februari 2012) gehouden in Amsterdam RAI. Met een entreekaart van de Huishoudbeurs hebben de bezoekers op dezelfde dag ook gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs en The Fashion Lisst.

Meer informatie over de Huishoudbeurs is te vinden op: www.huishoudbeurs.nl.

Vrijkaarten

De winnaars zijn:

Jolanda Sijsling, Priya van der Klei, Yamina Bzim, Rita van Luit en Simone Pustjens.

De winnaars krijgen binnenkort 2 vrijkaarten thuis gestuurd. Heb je niet gewonnen en wil je toch naar de Huishoudbeurs bestel je kaarten dan hier.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

will -

Alle winnaars van de kaartjes, gefeliciteerd en geniet van het bezoek aan de huishoudbeurs

Jacqueline -

Fijne dag samen!

Yasmina -

Super bedankt voor de 2 kaarten!
Ik heb ze eergister ontvangen. Ik belde gelijk m’n moeder op, en zei dat ik 2 kaarten voor de Huishoudbeurs had gewonnen. Ze vond het heel leuk, en vroeg wie van m’n vriendinnen ik zou meenemen, en toen zei ik dat ik haar natuurlijk meenam! Dat vond ze heel leuk.
Nogmaals bedankt.

sandra -

Hoi Jolanda, we hebben de vrijkaarten gisteren verstuurd. Ik hoop dat je ze al hebt ontvangen. Groetjes, Sandra

Jolanda Sijsling -

Hoi Sandra,

Ja, ze zijn binnen! Dank je wel!

Groet Jolanda

Jolanda Sijsling -

Hoi Sandra,

Super, hou de brievenbus in de gaten en laat het je weten als ze binnen zijn!

Jolanda Sijsling -

Wat leuk! Heb kaarten gewonnen! Enig idee wanneer ik ze in de bus kan hebben? Gaat hier iets nog wel eens mis met de post…

sandra -

Hoi Jolanda, gefeliciteerd!! De vrijkaarten gaan morgen op de bus. De verwachting is dat je ze dan donderdag of vrijdag binnen hebt. Veel plezier alvast en laat je het ons even weten als je ze hebt ontvangen?

Reageer ook