fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes kerstinspiratie: onze toppers!

Nu de Sint weer op de stoomboot naar Spanje zit en de jute zakken met Piet mee zijn, is het tijd voor een nieuw feest: Kerstmis. Dit even gezellige feestje duurt bij de meeste mensen thuis maar liefst drie dagen en staat volledig in het teken van eten, cadeautjes en familie. Wij kunnen niet wachten! Maar, wat zien we dit jaar graag onder de kerstboom? Wil jij mooie verzorgingsproducten of ziet jouw man je liever in een nieuw lingeriesetje? En de kinderen, waar kan je hun nou nog mee verrassen? Wij hebben een kerstinspiratie collage gemaakt met heerlijke producten die jou en en je familie kunnen inspireren bij het uitzoeken van geschenken. 

Leuke tip: hang hem op de koelkast! Het is een goede manier om er op (subtiele) wijze achter te komen wat iedereen leuk vindt. En wil je je man een stille hint geven? Zet er dan een dikke rode cirkel om!

1. Aroma verdamper van Vitami.nl
Dit lijkt misschien een gekke glazen bol, maar dat is het zeker  niet! Het is een aromaverdamper die je huis vult met heerlijke geuren. Verder kan hij ook muziek afspelen, werkt hij ioniserend en bevochtigt hij de lucht in huis.

2. BH van LosqLingerie.nl
Zie er tijdens de feestdagen op je best uit! Niet alleen je cocktail of galajurk zijn van belang, maar voel je mooi en vrouwelijk door er de juiste lingerie onder te dragen. Wij vinden dit model erg mooi in ieder geval. 

3. Tas van Burra Burra
Deze tas is van een geweldige kwaliteit en kan je nog lang blijven gebruiken! Prachtig cadeau voor een goede vriendin, familielid of tip hem aan je partner voor jezelf.

4. Robo toys van Hexbugs
Dit is een aanrader voor je zoon, dochter en misschien stiekem een beetje je man… Hexbugs zijn kleine robots waar je urenlang mee kunt spelen. Er zijn ontzettend veel modellen, dus kijk even samen met je kind op de website.

5. Arganolie van Gezonder.nu
Heb jij arganolie al ontdekt? Dit is niet alleen een topper voor de kerst, maar zeker een blijvertje gedurende de rest van je leven! Arganolie wordt gemaakt uit Marokkaanse Argannoten en is goed voor huid en haar. Ook heb je Arganolie voor door het eten, jummie!

6. Zeep en lotions van Dr. Bronner
Het assortiment van Dr.Bronner is behoorlijk breed en gaat van o.a. zepen, lippen- en lichaamsbalsems tot body lotions. Anno nu zijn alle Dr. Bronner producten Fair Trade, worden ze niet getest op dieren, en zijn de ingrediënten duurzaam geteeld en 100% organisch.

 

Wat zou jij wel onder de boom willen vinden of leggen?

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Jessa -

Nummer 1 lijkt me echt heerlijk!

Reageer ook