fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cute: Man maakt hoedjes voor de pad die elke avond op zijn veranda loopt

Mijn vader is geboren en getogen op Curacao en dat was dan ook de bestemming waar onze vakantie vroeger elk jaar naartoe ging. Je zal denken: elk jaar naar Curacao, is zo’n klein eiland dan nog wel leuk? Ja hoor, dat vonden wij zeker. Wij konden ons eindeloos vermaken in het zwembad, kenden alle krabbetjes op het strand en speelden graag met andere kinderen. Het was altijd weer leuk. 

Dushi de zwerfhond

Eén van deze vakanties kan ik me extra goed herinneren. Het was de vakantie waarop ons buurmeisje Sanny elke dag een zwerfhond op haar poch (veranda) te gast kreeg. We noemden hem Dushi en ze had puppy’s die ze ook soms meenam naar de poch van Sanny. Zij en haar ouders gaven de hond te eten en langzaam maar zeker kregen we allemaal een band met Dushi. Toen onze vakantie voorbij was moesten we helaas afscheid nemen van Dushi, maar Sanny had gelukkig geregeld dat Dushi en haar puppen bij haar oma mochten wonen. Eind goed, al goed.

Pad met hoedjes

Wie ook elke dag een dier op bezoek krijgt, is Chris Newsome. In zijn geval is dit geen hond, maar een hele grote pad. Hij besloot de pad hoedjes te geven en deze foto’s op Imgur te plaatsen. Wij vinden ze erg schattig in ieder geval!

1

2

3

5

6

 

Wat vind jij?

Vind jij ze ook zo lief? En heb jij ooit een dier gehad wat elke dag naar je huis kwam? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. We vinden het altijd er leuk om die te lezen!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Brenda -

Mijn man en zijn zussen en ouders hadden een tamme kraai in de tuin. Ze weten niet hoe die tam is geworden. Toen ze daar kwamen wonen, was hij er al. Hij zat altijd in de tuin en ze konden hem ook aaien. Natuurlijk kreeg hij ook een beetje eten van ze vanaf toen. De vorige bewoonster had er niks over gezegd, dus ze weten niet of zij er iets mee had. Schattig vinden ze het absoluut!

Reageer ook