fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cadeau-tip: Hier koop je die gave teddy backpack met naam!

Cadeau-tip: Hier koop je die gave teddy backpack met naam!

Teddy is hip, teddy is hot. De afgelopen jaren kom je steeds vaker mensen tegen in een lekkere warme teddy-jas of met een handige teddy luiertas. Waarom het allemaal zo populair is? De zachtheid van de producten en de lieve uitstraling denk ik. Veel vrouwen zwichten hier nog steeds voor, hoe jong of oud ze ook zijn. Ook voor de kleintjes is er genoeg te vinden in teddy stijl trouwens. Cadeau-tip: Hier koop je die gave teddy backpack met naam!

Teddy rugzak met naam

Wil je je dochter (of zoon, dat is natuurlijk ook helemaal prima) een leuke rugzak geven, bijvoorbeeld om de lunch in mee te nemen, dan is een teddy tas van Kidslabel zeker een goede keus. Deze rugzakken hebben verstevigende rugpanden voor extra draagcomfort, verstelbare schouderbanden en speciale vakken voor drinkbekers en lunchboxen. Daarnaast hebben ze een waterdichte voering (handig als er toch per ongeluk een keer een beker gaat lekken of het kind in een flinke regenbui terecht komt). Om ervoor te zorgen dat iedereen weet van wie de betreffende rugzak is (dit is zeker ook handig als het kind een keertje door iemand anders van de opvang wordt gehaald), kun je de naam van het kind er op laten borduren. Ook leuk om dit als cadeau te vragen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Deze rugzak met naam is er zeker eentje om echt trots op te zijn!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kidslabel (@kidslabel.official)

Badjas met naam

Een ander leuk cadeau-idee is een kinderbadjas. Je kunt ook hierop de naam laten borduren, maar als je liever een ‘blanco’ badjasje wilt, dan kan dat dus ook gewoon. Het ziet er vertederend uit, zo’n kleintje in een heerlijk warme badjas na het badderen/douchen. Daarnaast is het ook gewoon praktisch omdat deze het kindje lekker warm zal houden totdat het is aangekleed. Badjassen van Kidslabel zijn er in verschillende kleuren en om het allemaal nog persoonlijker te maken kun je zelfs het kleur garen voor het borduren van de naam kiezen. Ze zijn er overigens in verschillende maten, van 0 tot 6 jaar en allemaal voorzien van een capuchon zodat ook het hoofd lekker warm blijft. De badjassen worden gemaakt van 100 procent geweven katoen. Hierdoor absorbeert deze goed en zit hij ook nog eens heerlijk zacht. Je zou hem bijna zelf aan willen trekken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kidslabel (@kidslabel.official)

Er is nog meer

Ben je op zoek naar een kwalitatief cadeau voor je kindje (of voor het kindje van iemand anders, bijvoorbeeld als kraamcadeau) dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen tussen de producten van Kidslabel. Naast de teddy rugzakken en de kinderbadjassen hebben ze namelijk ook nog o.a. slabbetjes, badcapes en leuke speendoekjes. Je weet dan zeker dat je met een cadeau aankomt dat origineel is. En door de grote zorg die er vanuit Kidslabel wordt gegeven aan de productie ervan en de hoge kwaliteit van de producten, is het ook nog eens zo dat het allemaal echt wel een tijdje meekan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kidslabel (@kidslabel.official)

Heb jij wel eens een gepersonaliseerd cadeau gekocht voor iemand? We lezen het graag in de reacties hieronder!

Beeld: Kidslabel

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook