fb
Damespraatjes Damespraatjes

Budget vriendelijke plussize lente outfit inspiratie!

Eindelijk lijkt het weer dan lekkerder te worden! Met temperaturen van boven de 18 graden wordt het tijd om de dikke truien, wollen sokken en grote jassen weer in de kast te hangen. Heb jij je lente garderobe al klaar? Of ben je nog op zoek naar wat leuke items? Wij stelden drie super mooie én budget vriendelijke plussize lente outfits samen. Hoe mooi zijn ze? 

Casual chique

Een mooie donkerblauwe jeans, gecombineerd met een stijlvol loafertje en een tijdloos blauw overhemd. Is het ’s ochtends nog wat koud? Trek dan nog even het mooie beige jack aan. Zodra het kwik begint te stijgen kan deze natuurlijk uit! Een fijne outfit die elke vrouw prachtig staat.

Beige jack van C&A / € 49,99
Blauwe blouse van Mango / € 39,99
Jeans van MS Mode / € 44,99
Blauwe loafers van Graceland / 24,99

Complete look: 159,96 euro

Party at night

Een gezellig etentje met vrienden of een romantische dinner date met je man? Dan mag je alles uit de kast trekken! Dit jurkje heeft een prachtige kleur en combineert heerlijk met zwart tinten. De schoen en de tas hebben allebei een mooie glas en zorgen voor dat wow-effect. Het spijkerjasje geeft het geheel wat stoers en houdt je ook nog eens warm als het kwik ’s avonds weer wat daalt.

Blauwgroene jurk van Great Looks / € 59,00
Zwarte lakleren enkellaars van Sacha / € 41,99
Zwart spijkerjasje van MS mode / € 39,99
Zwarte crossbody tas van Pieces / € 34,99

Complete look: 175,97 euro

Lunch date

Met deze imitatie leren rok én slingback pump kom je zo uit een modeblad gelopen. De witte blouse is een klassieker en doet het ook in deze outfit geweldig. De look iets uitdagender maken doe je door het toevoegen van een gek element, zoals een riem met panterprint of grote gekleurde oorbellen. Mooi toch?

Blauwe imitatieleren rok van Mango / € 59,99
Witte blouse van Mango / € 25,99
Slingback pumps van Fifth Avenue / € 39,99
Riem met panterprint van Cowboysbag / € 29,95

Complete look: 155,96 euro

Wat vind jij?

In welke van deze outfits zou jij wel gezien willen worden? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook