fb
Damespraatjes Damespraatjes

100 woorden waarmee je intelligent klinkt

Heb je binnenkort een feestje en wil je bijzonder intellectueel overkomen? Dan hebben we een leuk boekje voor jou gespot.  Heerlijk op handtasformaat, zodat je tijdens het feestje nog even kunt spieken, voordat je je volgende eloquente zin er uit gooit.

Ben je wel eens jaloers op de eloquentie waarmee sommige mensen zich uitdrukken? Dat is helemaal niet nodig. Want met enkele welgekozen woorden bereik jij hetzelfde effect.

Geef je conversatie meer cachet met elegante en intelligente woorden zoals ‘a priori’, ‘chargeren’, ‘eludiceren’, ‘flagrant’, ‘netelig’, ‘lacune’ en ‘ravissant’. Je vindt ze in ‘100 woorden waarmee je intelligent klinkt’, een klein woordenboek met ‘moeilijke’ woorden die je niet elke dag hoort of leest. Door deze woorden achteloos te gebruiken, wek je de indruk dat je een fenomenale woordenschat hebt.

Om daadwerkelijk intelligent te klinken, is het essentieel dat je de woorden op de juiste manier gebruikt. Daarom vind je in dit boekje niet alleen de betekenis van woorden, maar ook de uitspraak en voorbeeldzinnen uit de praktijk. Kortom: alles wat je nodig hebt om je vocabulaire een flinke oppepper te geven.

Het boekje kost slechts € 9,95.

MEER INFO EN BESTELLEN

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hardwarsing Vandana -

ik wil deftige en inteliligente woorden leren in zinnen met betekenissen

Reageer ook