Zo zien we het graag: André en Monique genieten ondanks breuk samen van vakantie met zoontje

Over de scheidingen waar het servies door de kamer vliegt, de ouders ruziën over de kinderen of waar zelfs helemaal niet meer gesproken wordt, horen we helaas maar al te vaak. Dat het ook anders kan, laten André Hazes en zijn ex-vriendin Monique Westenberg zien. Zij vertrokken samen met zoon Dré naar het zonnige Mexico.

Uit elkaar

Afgelopen week maakten de twee bekend al een tijdje niet meer samen te wonen. Een groot deel van Nederland was in shock, het was toch zo’n fijn en gelukkig stel? Toch speelden er dingen en was het vooral de drukke carriere van André die ze parten gespeeld zou hebben.

Als gezin op vakantie

Ondanks de breuk vertrokken ze wel als gezin met hun zoontje Dré naar Mexico, om te genieten van een welverdiende vakantie. De foto’s op Instagram zien er heerlijk uit en we hopen dan ook dat ze met elkaar aan het genieten zijn. Stiekem hopen we natuurlijk ook dat André en Monique weer dichter naar elkaar toegroeien tijdens deze vakantie, maarja… Dat is niet aan ons natuurlijk 😉

🌴

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Hoe dan ook; we vinden het geweldig knap dat ze dit doen. Vooral voor het heerlijke mannetje wat ze samen hebben.

Praat mee!

Vind jij het ook zo mooi om te zien? Zou jij dit samen met je ex kunnen? Of zou dat een drama worden? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :)


Reageer ook